myavocado memm097 en önemlisi bol bol su tüketmek, tahin helvası, kuru dut kürü, dere otu, iyi gelmişti bana
jesseanddaphne memm097 beslenme önemli ama daha da önemli olan moral motivasyon, huzurlu ve rahat olabilmek 🥹🫠 bir de kan depolarınızın dolu olduğundan emin olun demir takviyesi almaniz gerekebilir anne sütü kanımızdan üretiliyor çünkü 🙂↔️
ervosum memm097 kesinlikle öncelikle bol bol su. Kuruyemiş, etkili oluyor mu bilmiyorum çok ama ben kefir de tuketmistim artsın diye
myavocado asafimkavun ay hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti, bilgim yok ama pekmez harici aşırı çikolata filan tüketmiyorsanız sorun olacağını sanmam
ikibaloglanannesi memm097 Günde 2.5-3l su Tahin Helva Pekmez+tahin Kuru dut Bulgur pilavı ve soğan (üzerine biraz kimyon) Rezene
sultan524_ memm097 bende tahinli bir içecek yapıyordum hergün içiyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm 1 kaşık tahin 1 kaşık yulaf 1 muz 2 hurma 1 bardak laktozsuz süt yada süt alerjisi varsa su
duruglr Bol su Petibör bisküvi üzüm hoşafı Petibör büsküviyi ilk duyunca epey şaşırmıştım ama işe yarıyor