avokadoluomlet35 Oğlum sadece mama ile.besleniyor istahliydi 1 aydır iştahı az ama hala kilo alıyor 3 saatte bir 120 cc anca iciyor bazen 90 gece uykusunda 60 hatta. Ek gida sadece tadım yapıyoruz ama onlarda iştahlı arttırmayı düşünüyorum yavastan
nisagokce Divayorgunxx çok az değil mi ayına göre , 3-4 saatte bir 125 ml ya da ne kadar içmek isterse o miktara göre verseniz siz de rahat edersiniz. Bu arada doktorunuza danistiniz mi o daha doğru bilgi verir
Divayorgunxx nisagokce yanlısmi soyledim acaba soyle anlatayim canm 150 milimlik orta boy sisemiz var o sise ile iki sise iciyo4
Masiva 10 cc derken yenidoğan 10 cc den fazla içiyor yalnız 9 aylık bir bebek daha fazla içmeli yanlış mı söylüyorsunuz acaba cc yi çok da içiyorsa bir de
Divayorgunxx Masiva evet kb yanlis söylemism bizim biberonumuz 150 ml lik onunla iki biberon iciyor iste
nisagokce Divayorgunxx doktorunuz ne diyor çok fazla geldi bana mama miktarı birde çok yakın saat aralığı yazmışsınız
nisagokce Divayorgunxx Mama yerine ek gıda vererek öğün atlatabilirsiniz zamanla büyüdükçe mama yerine yemeği tercih ediyorlar anca o zaman rahat nefes alabilirsin 😅 Allah kolaylık versin bacım
Divayorgunxx nisagokce amin bacim saol ek gida neler verebilirm ki ne yeerki cidden dusunuyorum aklima gelmiyor
nisagokce Divayorgunxx ayına göre yemek listesi olarak internette bulabilirsin kahvaltıda yumurta peynir tadımı , öğlen çorba akşam sebze yoğurt gibi ne kadar yemek isterse deneyebilirsin