daenerystargaryen Kızlar benim alnımdaki gözenekler çok açılmaya başladı. Yanaklarımdakiler de öyle. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı? Kaliteli, içeriği temiz ürünler önerir misiniz?
[silindi] daenerystargaryen gözenek sıkılaştırmak için niacinamide kullanılıyor diye biliyorum. Ben de bir cilt bakımı için oluşturmak için araştırmalar yapıyorum, niacinamide alacağım ilk başta
daenerystargaryen CuteBadesMama İçeriği nedir acaba? Cildim çok hassas. Kullandığım çoğu şey tahriş ediyor. Siz kullanıyorsanız cildiniz hassassa bir etkisi oldu mu acaba?
CuteBadesMama daenerystargaryen benim cildim karma bir cilt. 2 kez alıp kullandım ve hemen etkisini gösteriyor ama ekstradan bolca nemlendirmenizde gerekebilir, karma olmama rağmen hafif kızarıklığım oldu ama sonrasında farklı bir problem yaşamadım. Birde kullanacaksanız pamuğa döktükten sonra yüzünüze tampon yapar gibi hafifçe uygulayın. Bana arkadaşım önermişti gerçekten bayıldım. İçeriği de temiz.
daenerystargaryen [silindi] Daha önce alıp düzenli kullanmıştım ama maalesef cildime iyi gelmedi. Yakıyordu. Başka öneriniz var mı acaba?
[silindi] daenerystargaryen benim cildim hassas değil ama egzamalı daha çok ona göre ürün araştırıyorum ama gözenekle alakalı başka bir şey bulursam size yazarım
daenerystargaryen CuteBadesMama Çok teşekkür ederim. Benim cildim yağlı bir cilt ve çok hassas. Ufacık bir şeyde hemen kızarıyor ve soyuluyor. Bu sebeple sormak istedim. 💕
daenerystargaryen kereminannesiyim Merhaba maalesef. Şu an La Roche Posay Effeclar serisi kullanıyorum. Nispeten daha iyi diyebilirim.
kereminannesiyim CuteBadesMama Benim de yanaklarımda ve burnumda gözenekler Çok açıldı cildim çok yağlı ve kuru değil Ben de işe yarar mı acaba sizin cilt tipiniz neydi
CuteBadesMama kereminannesiyim benim cildim karma yapılı. T bölgem yağlı, yanaklarımda kuruluklar var. Kullandığım kısım alnım ve burun çevremdi. Ürün bana çok iyi geldi. Haftada 2 gün düzenli kullanımda 3 hafta sonra sıkılaşmayı sağlıyor ve siyah nokta görünümünü azaltıyor. Bol bol nemlendirin ama cildinizi kullanımdan sonra. Gerginlik veriyor çünkü yüze.