Kızlar benim bebeğim beni zor emdi ilk başlarda silikon uç aldım bir süre onunla emzirdim ama çok zorluk yaşadım mesela silikon uç kaydı düştü gece yatakta onu aradım kayboldu filan dogumdan geldikten sonra da yengem şekerli su yaptı meme ucuma sürecekmiş bende şekerin bebek için iyi bisey olmadığımı bildiğimden içim hiç rahat etmedi o suyu götürdüm döktüm bu fark etmiş benim yüzüme vurdu bunu neyse bi kaç gun sonra bebek alissin diye yine şekerli su yapalım tutar dedi bende lohusalık var üzerimde zaten aklın başımda değil ne olacaksa olsun kafasındayım biraz da ama yine içim hiç rahat değil tabi bunlar şekerli suyu şurup bebeğim emzirmeye çalisiyor bebek ağlıyor bu arada sürekli yani hep aklıma gelir hala bebeğim altı aylık ama keşke bebeğimi o kadar ağlatmasaydım diyorum sağım yaptım bir süre farklı farklı yöntemler denedim ama sütüm de azaldı çok aci bir süreç geçirdim mamayla devam ediyoruz 2.ayimizdan itibaren
Bebegimin agladigi zamanlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum vicdan yapiyorum resmen bi kere de aç olduğu için aglamisti evde mama yoktu ilk defa mama almaya gitti eşim gelene kadar çok ağladı bunları hiç unutamıyorum öyle içimi dökmek istedim vicdanım hiç rahat değil o günleri düşünmek istemiyorum 🥺🥺🥺