buketozay Merhaba oğlum 50 günlük 2 haftadır alnında konaklar var başında yok birazda Kaşlarında var. Alnındakileri konak tarağı ile alınca kanıyor elimle kopartıyorum kızarıyor normal mı kızarıklık olması acaba
denizalismom buketozay zeytinyağı sürüp 40 dk bekletin ardından tarakla önden arkaya olacak şekilde tarayın. Duş aldırın yine tekrar yarayın geçecektir.
anneann buketozay bana eczacı Konak için diş fırçası demişti zeytin yağı sürün biraz bekleyin ve diş fırçası ile tarayın
Minikbirprenses buketozay konak tarafi aldım zeytinyağı sürdüm banyo öncesi 10, dk falan bekledim ben sonra taradım 2banyoda geçti ama gene tekrarladı biraz doktorum böyle tavsiye etti kaslarınin arasında da vardı o kendisi geçti nemlendirici sürüyorum belki ondan
umaytoom buketozay hangi şampuanı kullanıyorsunuz o da önemli ben dalin kullanmistim o bize yaramamıştı hiç sonra Mustela aldım o hiç konak yapmadı Konakları geçirmek için zeytinyağını sürün biraz bekletin tarakla çıkartabilirsiniz
buketozay Zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı sürekli sürüyorum Mustelanın nemlendiricini de sürüyorum yumuşamıyor çok ve yumuşak olsa bile kanıyor anlamadım. Duştan sonra baya yumuşadı silikon konak tarağı ile çok az bi taradım alnında zaten ama kanadı hemen
mamalika buketozay konağın en iyi ve en doğal çözümü zeytinyağı. Sürüp bir yarım saat bekletip konak tarağıyla tarayın. Yine de kızarabilir ama normaldir bir şey olmaz
gunduzgece0 Ben de benmkinde konak için doğal içerikli bir şey ararken ecowell’i denedim iyi geldi hem cildini kurutmuyor hem de konakları yumuşatıyo kanama oluyorsa biraz nazik davranmakta fayda var bence
mynameysli4 Bebeğimde sacindan kaşına kdar vardı Zeytinyağı sürüp 10 20 dk bekliyordum . Bebek taraklari var uclu olanlar onla yavaşça tariyordum zaten hemen çıkıyordu yikiyordum güzelce sonra her yıkamaya yaptim geçmesi 1 ayı buldu.
koruk buketozay merhabalar zeytinyagı yada hindistan cevizi yagı önerende var ama bir saate yakın beklemesi lazımki yumuşasın direk yapınca cildide tahriş oluyor
hbbyildiz buketozay zeytin yağı sürüp bekletin duş aldirin birkaç kez tekrar ettiğiniz de eser kalmıyor