Noname987 Oğlum nezle oldu iki gündür burnu akıyor midesi de hassaslaştı ve emmek istiyor ama her istediğinde midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor tiksindi sanırım sonra çok ağlıyor ememediği için. Bu durumu yaşayan var mı üzülüyorum onun için 🥺
12betul Noname987 Tiksinme değilde burnu tıkanık nefes alamıyor ondan olabilir bizde 4+4 düz 2 hafta önce grip oldu iyileşti ama hala burnu dolu o yüzden emmek istemiyor zorlanıyor diye tabi temizliyorum ama yinede yeterli gelmiyor
Noname987 12betul yok burundan değil ya normalde de midesi çok hassas bir bebekti zaten şuan mutfaktaki kokulardan falan da tiksiniyor ya da kahvaltısın verirken de başta öğürdü. Ama hastalık zamanlarında meme kurtarıcı oluyordu ondan da tiksinince üzüldüm tabi
12betul Noname987 o zaman olabilir Hassas demek ki çok zor böylede genel olarak . Uyurken emiyor mu bari
Noname987 12betul dün gündüz başta tiksindi öğleden sonra emdi gecede emmi bugün yine sabahtan beri emmiyor öğürüyor
12betul Noname987 demek ki emecek gibi o zaman siz sabırla takip edin . Bi damla da emse kardır inşallah tamamen tiksinmemiştir
Noname987 12betul aslında ben bugünden itibaren kesmeyi planlıyordum zaten 21 aylık olacak ama hastalık geldi üstüne hastalık döneminde de kesemem tabi 🥲
12betul Noname987 Senin ki şey olmuş kesmek istiyorsun ama kendin hazır değilsin . Bende 2. Ci 3 sene emdi artık konuşarak bıraktırdım . Ama emzirmek de ben bağımlıymışım onu farkettim 😅 Tabi ki hastayken daha da zorlanır ama kendisi de bırakırsa yapacak bir şey yok maalesef . Geçmiş olsun kuzucuğa
asaletsoydangelir Noname987 hastalıktan iştahsızlık oluyor ama geçecek inşallah canım benim çok geçmiş olsun
Noname987 12betul Hahah evet istiyorum kararlıydım da ama hasta oldu şansa, bir işaret olabilir 😂 ay masallah 3 sene baya uzun bir süre 😀 Teşekkür ederiz canım🫶🏻