26merve26 nerminisitan kızım olsaydı koyacağım isim duygulandım adıyla yaşasın güzel kızınız 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Kitsu Direk sözlük anlamıyla geldim. Kızımın adı Derya Eylül 🌸 Derya Deniz – Geniş, engin su kütlesi. Mecazi anlamda: Engin, geniş yürekli, hoşgörülü kişi. Eylül Sonbaharın ilk ayı Edebiyatta ve halk arasında hüzün, romantizm, olgunluk gibi duygularla da özdeşleşir.
incim_meva Meva: kuranda geçen anlamı 8 cennetin birisi,Türkçe karşılığı sevilen, sığınılacak yurt anlamı taşıyor 🦋
smokenights “BARBAROS HAN” -BARBAROS; ismi denizcilik tarihinde önemli biri olan Barbaros Hayrettin Paşa’dan esinlendik. Cesaret,kararlılık gibi güçlü kişilik özelliklerini simgeliyor -HAN; ismi ise Ulu,Lider anlamların da Barbarosu babası Han’ı da ben koydum 🤭
nerminisitan smokenights teşekkür ederiz çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldık bu süreçte ama çocuk bizim çocuğumuz 😆
aysenur494_ Gökçe = Türkçe kökenlidir ve “gök” kelimesindn türetilmiştir. “Gök” kelimesi, gökyüzü anlamına gelirken, “gökçe” ifadesi ise “gökyüzü gibi güzel” anlamını taşır
ayaznannesi Rosebud10 Muhammed ayaz🥰 muhammed-övgüye değer ayaz-güneşli havada aniden oluşan keskin soğuk
smokenights nerminisitan kesinlikle kim ne derse desin biz de aynı durumlara maruz kalmıştık bizimki de ( barbaros han) 😅
buseg16 Rosebud10 kızımın adı Masal Lina Masal zaten bildiğimiz bir isim Lina ise cennetteki hurma fidesi demek 😍
ebrulii35 Kızımın adı mihra sare Mihra :güneş,ışık,sevgi anlamında Sare: asil,soylu,huzur veren kadın demek Birleşiminden ışığıyla huzur veren asil kız ya da sevgi taşıyan soylu kadın deniyor💖🌼