lemangvnk Kızlar bebeğim 8 aylık ve müzikli oyuncakları çok seviyor öneride bulunacağınız çok yüksek fiyatlı olmayan oyuncak Önerilerinizi bekliyorum ❤️
-Ozge- lemangvnk Dansçı beatbo oğlumun en sevdiği oyuncağıydı çok ilgisini çekiyordu tabi benim bebe 3 yaşına geldi şuanda fiyatları ne durumda bilmiyorum
oylesinebiri__ lemangvnk genelde aktüele geliyor ordan alıyorum ışıklı sesli dün ışıklı sesli tenis raketi aldım topu döndürünce müzik çalıp şarkı söylüyormus ışıklı pilleri takmadigim için vermedim bebeğime
-Ozge- lemangvnk Bende simdi baktim cok yukselmis fiyati Letgoda 2. Elleri var onlara bakabilirsiniz çünkü çok sağlam bir oyuncak bizimkini oglum yerden yere vurdu 2 sene sağlam kaldı 🙂
oylesinebiri__ lemangvnk böyle bişey di benim bebeğim sesli ışıklı oyuncakları seviyor birde eğitici köpekcik almıştım odası aktüele gelmişti bi kaç ay önce takip ederseniz güzel oyuncaklar geliyor
ggrqnitt Fisher oyuncakları çok güzel ve dayanıklı ablam on senelik oyuncak verdi iki erkek çocuk görmüş oyuncak halen pilleri takınca çalışıyor ve çok eğiticiler. Tablet, oyuncak ayı çok iyi