arasmom16 Sürekli akşam olunca emmek istiyor memede durmak istiyor kendisi 15 dk emip bırakıyor sonra gazını çıkartmaya çalışırken çıldırıyor tekrar emmek istiyor elini yemeye başlıyor acaba süt mü yetmiyor fşyorum artık (not aşırı gazlı )
isufumveben arasmom16 gazdan dolayı da emmek ister. Sıcak duş karın masajı iyi gelebilir farklı yöntemler var internette araştırın isterseniz
sebax45 arasmom16 merhaba. Geçmiş olsun. Benim oğlumda gazlıydı 3 ay çektim maalesef. Gaz olmaması için belli şeylere dikkat etmek biraz durumu hafifletiyordu ama çözüm bulamadım ben. Emmek onları çok rahatlatıyor. Ama emdikçe de hava yutup gaz dolmaya devam ediyorlar. Biraz kısır bir döngü. Kilo durumuna baktırın eğer kilosunda bir kaç hafta azalma ya da duraksama yoksa doyuyordur. Birde çişli beze bakın diyorlardı 4-5 çişli bez varsa doyuyormuş.
arasmom16 sebax45 belki en az 10 kere bi günde çişli bez değiştiriyorum şu gaza çözüm bulamadık hitti
MayaliHamur Emzik alıyorsa emzik verin.. doktorumuz şey demişti sakız etkisi yapıp mideyi bağırsakları rahatlatır diye.. işede yarıyor