metemom_ Elif_98 ay çok merak ediyorum inşallah hemen belli olur Mayıs sonu Haziran başı diyorlar belli bir günü yok maalesef
beybat2023 Elif_98 bilmiyorum ama hayırlısıyla bir acıklansaydı o kadar merak edıyorum ki evi bıle toparlayamıyorum
patiseverr Elif_98 geçen sene 22 Mayıs da kk açıklanmıştı bende dört gözle bekliyorum az önce post açmıştım 😂 belkş bugün subayların açıklanabilirmiş
Elif_98 metemom_ gerçekten çok heyecanlı Zaman geçtikçe insan heyecananıyor sabırsızlıkla bekliyorummmm
teacherikizannesi beybat2023 inş bu hafta açıklanır. Bizde öyle belli olmadan toplamicaz. 2 ay 21 günlük ikizim var çünkü
Elif_98 beybat2023 eğer kesin çıkacaksa kullanmadığın ürünleri paketleyebilrsin biz bir.sene daha kalmak istiyoruz muhtemel çıkma ihtimali var o yüzden hiç bir şey kaldirmadim
rumuzzderbederr teacherikizannesi dönülmuyor canm meil iznine çıkıyorsun işte tayin yerine ev bakımı flan
beybat2023 teacherikizannesi ay inşallah ya şuan tek odağım tayın be nereye gideceğimiz evi toparlamak aklıma gelmıyo bıle
teacherikizannesi rumuzzderbederr amin inş teşekkür ederim inş ilk tercihimiz gelir gelirse çok rahat olcak 🙏
Elif_98 metemom_ ayyy Allah yardımcınız olsun kiracı olmak çok zor ya en azından tayin dönemini bekleseler
metemom_ Elif_98 maalesef beklemiyorlar ay sonu çıkın diyorlar inşallah hemen belli olur da uğraşmayix