aselkussum 7 aylik bebek inatlasmayi bilmez bebek bu dunyayi kesfediyor her sey ilgisini ceker ister biseyi yuz kere yapmak ister bebeklerin hepsi boyle talepkardir kesfetmek ister siz demek ki inatlasiyosunuz ki ortada bi inatlasma oluyor, bebeklerin ilgisi hemen baska yone dagilabilir hayir hayir demeyin bi kere annecigim evet seni anliyorum catalla oynamak istiyorsun ama senin icin tehlikeli olabilir bak ben sana kasik vereyim bir de legen vereyim boyle pat pat vur davul gibi de goster vur inanin catali istemez, biseyler anlatmak istiyor anlasilamiyor ondan sinirleniyor bu sureclerde tum bebekler sinirlenir onlari yatistiracak kisi sizsiniz, kizdigimda bana kiziyor diyosunuz cunku sizi goruyor taklit ediyor 7 aylik bebege kizilmaz, bebekler ne gorurlerse siz nasil davranirsaniz oyle bir karakteri olacak, taklitle ogrenecekler o yuzden agzinizdan cikan her kelime ona karsi her tutumunuz cok onemli, mesela benim bebegim de bi seyi tutulur onu isterdi evet seni anliyorum suan bunu istiyorsun gel biraz bakalim sonra buna bakalim derdim dikkatini hemen baska seye cekerdim alkis yapsan sarki soylesen bile dikkati dagilir