esradnz Arkadaşlar merhaba.Kullananlarınız duyanlarınız varsa ürün hakkındaki tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Canparem esradnz çok pratik ve güzel bir ürün oğlumun her şeyini onda hazırlıyorum pimpirikliyim biraz onun her şeyi ayrı olsun istediğim için memnunum
ikizerkekannesi esradnz çevremde 3 arkadaşım kullanıyor 10 dkkada herşey hazır elim ayağım diye çok övdükleri için indirimden aldım daha kullanmaya başlamadık ama umarım ben memlun kalırım
Deryauras12 esradnz Pratik olmasına pratik ama gereksiz şart değil.Onun yerine ikea’dan 30₺ buharda pişirme aparatı alın daha iyi blendır evinizde varsa hiç gerek yok 600₺ vermeye.Genelde verenlerin hepsi ileride pişman oluyor aldığına :) çevremde çok var...
Merve esradnz her bebek buharda pişeni yemiyor. Bende alcaktım ama buharda pişirme aparatıyla denedim asla yemiyor kızım o yüzden o kadar para vermedim bende
zeynepzeze Kullananlar çok memnun ama gereksiz pahalı. Alsam mı almasam mı arasında gidip geliyorum 😒
esradnz Canparem zeynepzeze Fatosaras21 Mom0363 ikizerkekannesi Deryauras12 Merve hâlâ daha karar veremedim🤦♀️ 😅Bir kesim çok memnunken bir kesim kesinlikle gerek görmüyor 🤔
Sibel4264 esradnz ben weevel in buharlı pişirici sini aldım gayet uygun fiyatı wasabi ye o kadar parayı vermeye gerek yok aynı işi göruyor gayet pratik