mbabygirlm Kızlar 4 aylık kızımı uyuturken büyük kızım (3 yaşında)gelip üstüme oturuyor ya da beni salla diyor hep bir şekilde engel oluyor. Evet o da çocuk biliyorum ama durumu nasıl idare edicem bilmiyorum. Telefon tvdan başka bir seçeneğim var mıdır kızlar
MiracAlpinveUmutunAnnesi mbabygirlm Resim yapabilir cocuklar için oyalayıcı oluyor. Yada onuda kucağınıza alın zor olur ama yapacak birsey yok
omerfurkan mbabygirlm Yapma deme canım ters teper ve kıskançlık farklı boyuta varır senin yerinde olsam onunda ayağına küçük bir yastık veririm kendi bebegını uyutmasını isterim hem oyun oynamış olur kendince şeninde onunla birlikte olman hoşuna gider ;)
Meri-Mel mbabygirlm Oyun hamuru oynayabilirsiniz ,yaz sil tahtalar ile ben rakam yazıyordum o bulup getiriyordu siz salkaeken onu oyalar
mbabygirlm MiracAlpinveUmutunAnnesi kucağımdan küçüğü alıp büyüğü koyuyorum. Pusette de sallayıp uyutuyorum. 2 gündür yapma etme dedim dedim hıncını kardeşinden çıkardı o yüzden anladım yanlış yaptığımı ve düzeltmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum