Asyatuba Fatosaras21 kilo alması için bebeğin çorbasına yemeğine kıyma katın sabahları köfte yapın eti bütün öğüne katın doktor öyle demişti bize . Köfte tavuksuyu çorba yada kıymalı şehriye çorbası kıymalı kabak gibi
Serranur Fatosaras21 formul mamayı kaç saatte bır kaç olcek verıyosun benım benegımde dokuz aylık ama 11 kılo dort bucuk aydan berı mama yıyo ek gıdada verıyorum yanında ama bana gore kılolu bende nerden kıssam dıye dusunuyorum
Fatosaras21 bende suan kıymalı sevse yemeği yapıyordum ama pek yemiyor sadce tatlı seyler seviyor kilo alımı 3 aydır yok doktorlarda normal diyor 😫
Asyatuba Fatosaras21 doktor kilosuna normal dediyse sıkıntı etmeyin . Benim bebeğim de öyle ana eline verince yiyor benimki köfte yaptım sabah masasına koydum döke saça yedi akşamları da eline tam buğday ekmeği veriyorum onu kemirirken çorba veriyorum çünkü çorbayı diğer türlü yemiyor tavuğu parçalayıp veriyorum ilik suyundan bulgur pılavu yapıyorum onu çok seviyor fırında balık yaptığım yazan iç kısmından masasına koyarım yer elimle verdiğimde yemiyor ben çareyi böyle buldum
Fatosaras21 BuseOyku bi ayda bir kilo aldorıdm onuda pirinç unlu normal şrmikli unlu mamalarla ama faydalı değil diye geri bıraktım şeker filanda ekliyordum sonra vazgectm zarar verecime kilosu böyle kalsın diye ama şu an yine almıyor kiloo
Fatosaras21 BuseOyku imkanın varsa avokado ve muzu ez püre şeklinde cok kalorili bide o kilo yapıyor güzel ama artok pek yemiyor o yüzden kilo alımı durdu
Fatosaras21 bulguru yiyor mu pirinç filan katı şekilde kaşıkla yani seklind bnm ki öğürüyor korkuyorum boğulur diye az az veriyorım eline ama tamamını koparıyor iştahlı bir bebek ama mama kıvamında olunca yemiyor bu arada diş henüz yook
Asyatuba Fatosaras21 bulguru ben 8aylıkken vermeye başladım tane tane ağzına atıyordum şimdi kendi kaşığıyla verdiğimde yiyor 6aylıkken doktor demişti püreli ver ama ilerde taneli de olsun hep püreli verirsen katı yiyeceklere geçiş zor olur diye öyle yaptım yer yani bulguru
Asyatuba Fatosaras21 bu arada 6aylıkken dişi çıktı biraz erken ama dedi doktor dişi var belki yemesi ondan da olabilir
Fatosaras21 Serranur mama 120 anca içiyor zorla genelde gece yatarken bide uyku arasında ağlıyor öyle veriyorım bide sabah uyandığında geri öğün ek gıda iyi yerse süt vermym yememişse bi öğün daha içiyor toplam 4 5 öğün süt yani aptamil
Asyatuba Fatosaras21 bende ilk önce tane tane veriyordum sonra ikişer üçer şimdi kendi kaşığıyla veriyorum deneyin bakalım taneli yemek yemesi şart bebeklerin alışması lazım