Boncukdefne52 Pinterestte görüp yaptım, yanındaki cüzdan onun takimi değil aynı desende örüyorum şimdi model olarak aynı olacak cüzdan kağıt para 2 kartlık bölümü vs. Sizce fiyatı ne olmalı . 300 tl malzeme tuttu . Bir akrabam istedi daha fiyat belirlemedik. Sizin fikrinizi merak ettim . Örmesi zor bir ip 1 hafta da bitiyor. Sizce fiyat ne olmalı??😊😊
bikahveicelimmi Boncukdefne52 malzeme 300 Tuttuysa ve yapmasi 1 hafta surduyse en az 1000₺ ye satmalisin
maygirl Boncukdefne52 800 1000 ciwari satablirsiniz malzemesi 300 tuttuysa.bu tur cantalar.en cok bohem tarz yerlerde tatil bokgelrrinde vs war 2 kat fiyat ama oyerlerle tabiki kiyaslamak olmas ama 450 500 diyenlerde dunyadan haberi yok bnce o fiyata verceginkze kndiniz kullanim.daha iyi gozunuzu yordugunjza degmez.1000 tlde cok bsey deil ama her emeğin bi kârı olmalı.elunize saglik cok guzel olmuş.
Seymaass Boncukdefne52 İstanbul’da 1000₺ Bozcaada tatil yerlerinde 1500₺🙈 el emeğin var birde bu ipi biliyorum zor örülüyor
Boncukdefne52 guldenurcinar bana kalan 150 tl için bu kadar emek bomboş bence . Onunla bir tane şal bile alınmaz
Tatlican oylesinebiri__ Kızzzz kadın 300 malzeme yazmış 400 e verse 100 tl için sen 1 hafta uğraşırmısın
Boncukdefne52 [silindi] evet bende 1000 1200 arasi düşünmüştüm cüzdan ile beraber sadece canta da değil
oylesinebiri__ Feyzosumunannesi az ama satılır mi bilmiyorum en fazla 800 liraya alınır diye düşünüyorum
Feyzosumunannesi Boncukdefne52 Bu ipi biliyorum annem de bize çanta yaptı hep parmakları kesildi yaparken. Sert bir yapısı var ipin ama çok güzel oluyor. Kesinlikle 1000 tl den aşağıya vermemelisiniz. Zaten malzemesi tutmuş 300 tl . Elinize emeğinize saglik🌸
Boncukdefne52 Feyzosumunannesi evet benim de şu topladı ve hep tahriş oldu daha önce kullanmamıştım bende
Boncukdefne52 Feyzosumunannesi teşekkür ederim 1000 den aşağıya veremem ki marka adı altında binlerce tl veriyorlar. Kendim takarım daha iyi zaten 400 500 e verecegime
Omeraslan Boncukdefne52 kağıt ip sanırım. Küçük boy metal askı ya da incili askı modelleri 1200-1500 arası satılıyor. Onun içinde rafya parlak ipler de var. Onun maliyeti de yüksek. Sizde en az 850-1000 arası istemelisiniz.
zeyneppce Boncukdefne52 ellerinize sağlık çok güzel olmuş. İlk defa mi yaptınız? İlk işlerde bazı hatalar olabiliyor öyleyse 600 700 iyidir bence ama İlk degil ve hatasız yaptıysanız bine kadar çıkabilir. Surekli yapmayi dusunuyorsanız da Baslarda biraz uygun verirseniz baska talipleri de çıkabilir eliniz tam alıştığında fiyatı yukseltirsiniz yani ben olsam öyle yapardım
Boncukdefne52 zeyneppce 2. Yapışım bu hatasız çünkü dikiş sevemem astar ve fermuarı dikmeye çalıştım fena olmadı ama içime sinmeyince terziye yaptırdım güzel ce sağlam olsun diye .
Boncukdefne52 oylesinebiri__ sadece çanta olsa 800 düşünmüştüm 500 el emeği alarak ama cüzdan da olunca 1000 diye düşünüyorum. Ha çok alıcısı tabiki olmaz . Ben kendime yapıp sayfamda paylasacaktim kuzenimin eşi istedi fiyat sormadı çokta fiyata takılacak biri değil de