ecevk Oğlum 18 günlük ilk günler molfix kullandım 2no çok büyük 1 no su da çok küçük ortası yok. Ayrıca 1no feci sızdırma yapıyordu. Paketten 3-4 tane kullanıp kenara çektim. Sleepy 2 no kullanıyordum bir süredir. Ara ara sızdırıyor ama genel olarak o daha iyi bir bezdi. Ta ki şu 2-3 güne kadar. Her gece sızdırıyor. Hatta gündüzleri kucağımdayken bezli olduğu halde üstüme işiyor. Ben mi yanlış bağlıyorum diye herkese gösterdim. Yoo normal bağlıyorsun diyorlar. Bu bezler niye böyle benim gibi problem yaşayan var mı? Lütfen biri bir çözüm sunsun. Oğlum 3180 kilo bu arada
organikirmik ecevk 3180′e 2 numara çok değil mi, benim oğlum 3500 doğdu ben 15 gün 1 numara kullandım sleepy dahil, 4′ü geçmişti bıraktığımda. Büyük kalıyor olabilir bence bez. Bir de hem önden hem arkadan içe doğru katlıyordum bezi ben
dayes ecevk Yenidoğan döneminde sleepy kullandık biz de baya uzun süre devam ettik sorun yaşamadım. Acaba penisi yukarıda mı kalıyor o yüzden mi sızıyor ki
momas ecevk biz 3. Aya kadar sleppey kullandık sonra molfixe geçtik. Sleepy gerçekten çok taşma yaptı ama ilk aylar hiç yapmadı bence 1 kullanmanız lazım küçük gelemez ki benim oğlum 3.5 kilo doğdu 1.5 ay 1 numara kullanmıştık 2 büyük olur size
aysebb ecevk Molfix pure soft deneyin. Trendyol ve hepsiburadadan bulabilirsiniz. 3 kilo bebeğe 1 no olur. Benim kızım 3200 doğmuştu ilk 1,5 ay 1 no kullandık. Sonra 2 ye geçtik