Birprensesesinim Kızlar hayırlı sabahlar ya benim 11 aylık kızım 6 gündür ısal dakika başı bez değişiyorum ishalı kesmk için ne önerirsiniz patates muz verdim ama işe yaramadı
Dykdyk Birprensesesinim 6 gün uzun bir süre bence bir doktra götürün benim oğlumda 3 gündür ishal maglor damla veriyorum aynı zamanda muz patates bide yayla çorbası bol pirinçli iyi geldi
Mom107 Birprensesesinim dr nuza danışarak eczaneler bebekler için bitkisel içerikli ürünler var onlardan deneyebilirsiniz
Misskokulum Birprensesesinim benim oğlum da kabiz yapınca da ishal gibi çok sulu yapıyor 10 gündür doktora gostercem sanırım 😐4 buçuk aylik
Hanosh Rota olabilir bebis,kakasi pis kokuyor mu? Bol su içmesi lazım.bi de doktora gotursen iyi olur bence.cok geçmiş olsun
[silindi] Boncuk25 biz probiyotik veriyoruz bir haftadır hatta bu sabahta verdim bir etkisi olmadı az az açık yeşil sulu bazen sümüksü yapıyor
Kubraatlas Birprensesesinim 6 gün çok uzun olmuş 😔 pazartesi günü götürün hatta varsa doktorunuz hemen götürün serum bağlıyorlar sıvı kaybından ötürü çok zararlı allah korusun zehirli ishal rota virüsü gibi birsürü şeyden kaynaklanabiliyo geç kalmışsınız biraz ama
[silindi] Birprensesesinim aynen bizimde öyle 3 gündür isal 11 aylığız bizde çözemedik bekliyoruz doktora gidebiliriz her an . Huysuzluk yok az ateşi vardı düştü. Keyfi yerinde ama isali var pirinç lapa yedirdim bende muz verdim. Pekte iştah yok
[silindi] Birprensesesinim 2gündür vardı 15-20 bex olunca götürdük kanda da kakad da enfeksiyon çıktı ihmal etmeyin sizde götürün