nnoktaa Anneler Günümüz Kutlu Olsun güzel annişler 🥰 Bugünden beklentiniz nedir? Ben başlayayım ne çiçek ne bi hediye.. “Karım da karım sen bugün bütün gün yat uyu dinlen çocuk, yemek, temizlik, tüm ev işleri bende..” denilmesi.. 😂😂😂😂
Feyzosumunannesi nnoktaa Anneler gününüz kutlu olsun fedakar analar 😁 Hiçbir şey istemiyorum,çiçek böcek zaten istemem verilen paraya üzülüyorum 🙈😁 Bana hergun anneler günü bunun bilincinde olsun yeter 🤍
sucukluyumurtaaa nnoktaa şuan yatıyorum bebemle içerde tıkır tıkır bişeyler yapıyorlar sadece kahvaltıya da razıyım 🤣 öğlen de çiçek istiyorum
[silindi] Eşimin annesi değilim. Oğlum büyüyünce alır bir şeyler. Babası ile çiçek koparsa bile yeter. Saygı ve sevgi yetiyor bana🫶
Esoz1110 nnoktaa Sizinde Anneler Gününüz kutlu olsun Aynısını eşime söyledim rolleri değişelim bugün diye yok dedi korkuyor kızıyla uğraşmaktan😅😅😅
twobabymom_ nnoktaa ayyy bebislerim sağlıklı olsun da başka hiçbir şey istemem Eşim ve ailesi dün birleşip ailedeki herkese Karaca’dan çay takımları almışlar eşim de mesaj attı iste olduğu için yeterli benim için
binnur37 nnoktaa çok bir beklentim yok hatırlanmak istedim sadece kocam hatırlamış şaşırttı beni 🫣 Keşke her zaman böyle olsalar değer vermek sevmek çok zor değil .. Hiç birşey almasına gerek yok hatırlanmak daha önemli bana göre 😊 Anneler günümüz kutlu olsun 🥰