merve211224 Kızlar bu sabah kızımın altını alırken böyle bişey gördüm kan mı bu anlamadım acile götüreyim mi hemen. Görsel eklemeye çalışıyorum.
merve211224 nnoktaa ya böyle kırmızı küçük küçük birkaç tane kan gibi bişey var. Çok korktum görünce. Babası nöbetten gelecek hemen acile gideyim mi kakada normal mi bu ilk bebeğim.
nnoktaa merve211224 farklı bir şey yediniz mi? Birkaç bezini daha takip edin. Devam ederse yarın bir çocuk doktoruna randevu alıp gidin.
mavisss718 merve211224 süt alerjisi olabilir yada kan demir ilacı kullanıyorsa oda yapar. Mama yiyor mu yada siz süt ürünleri tükettiyseniz olabilir
Ymomm merve211224 kırmızı biber de olabilir, bi takip edin olmadı çocuk doktoruna götürün alerji durumu için biber dışkı rengini etkilemişte olabilir
ozgecankosar merve211224 alerjisi vardır eğer kan varsa acile gidin kaka ve idrar testi isteyin yarında çocuk doktoruna gidin o yönlendiriyor . Dün neler yediniz genelde süt ve süt ürünlerine oluyor benim oğlumun öyle en zoruda yumurtaya olması o nadir oluyor ama baya sürüyomuş .
merve211224 ozgecankosar ozgecankosar Ymomm nnoktaa Hepinize teşekkür ederim götürdük ve kefir içmiştim ondan olabilir ağır gelmiştir dedi.
Ymomm merve211224 alerjik bebek annesi olarak hiç korkma diyorum kan ise alerjidir kırmızı biberde olabilir çok iyi gözlemlemen lazım ayırt etmek için Atopik yazmışsın sanırım atopiye eğilimli ciltler alerjiyede yatkın oluyor maalesef için rahat etmezse doktora götür🌸