melek10 Çıtırığım, bıdırığım, şerbetli kızım, ballı lokumum, herşeyim, annesinin kuzu kızı. Uyandığında da ay bu şekerlerde mi uyumuş da tatlanarak uyanmış uyudukça da tatlanırmış diyorum 😄
nurella38 Ciğer parem . Dersaadetim . Çümüklerini höpürtdettigim. Yuvarlak suratını yerim. Seni kıtlarim . Ağzını burnunu kemiririm. Ay şöyle bakınca ne kendimden geçiyormuşum severken 😀😀
birdemlikcay gurbetcicegi Adı Çınar ama ben çinko diye sesleniyorum çoğunlukla onun dışında bal porsuğu, popi, annesinin bebişkosu.. aklıma gelen bunlar 😂
milletsanakanalizemiolacak -metemom Kanka sana wp den öyle sticker kombosu atarım ki ağzın açık kalır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
zeynepyusufaslan gurbetcicegi Aslantoşuuuum , Marsuşuuuuum(oğlum tam bir kuyruksuz marsupilami) , anne köleeee 😅 bi de şey var şarkımız : elleri güzel oğlum kolları güzel oğlum , yanağı da güzel oğlum , kaşları güzel oğlum , saçları güzel oğlum ballı da ballı oğlum😅🥹
emosss__ Çaki diyorum yerinde duramadığı zamanlar ama genellikle koçum bee 😂😂 biraz iri bir arkadaş ve güçlü biri maşallah