Goktugmom_ Anneler Gününüz kutlu olsun uykusuz anneler Size bi soru çocuk anlaşmaması için görüşmeyelim bir araya gelmeyelim diyen kişi instagramdan çıkmayıp çıkarmayıp ve neden numaramı silmez ki benim cevabımın sen bilirsin olmasına rağmen
oglumubeklerken Goktugmom_ yani biri size çocuklar anlaşamıyor bi süre görüşmeyelim mi dedi doğru mu anladım
coldplayy Goktugmom_ Medeni bir şekilde çözüm üretmiş, açıkça söylemiş, instagramdan niye engellemesini beklediğinizi anlayamadım. Çocukları bir süre bir araya getirmek istememiş demekki kaos ortamı oluyor.
oglumubeklerken Goktugmom_ e tamam iyi yapmışsınız, neden engellemesini numara silmesini falan bekliyorsunuz ki? Yani sizinle olan bağını tamamen koparmak istemiyor ama çocuklar anlaşamıyor diye bi süre görüşmek istemiyor. Bence gayet normal bi durum.
coldplayy Goktugmom_ Yani tolere edemeyeceğim bir boyut olsa benimde alabileceğim bir karar. Henüz öyle bir durum yaşamadık. Ama bir arkadaşımın oğluyla kızım çok gerildiği için görüşmeyi azalttım, tamamen kesmedim, aramızda bu konuşma olmadı sadece.
coldplayy Goktugmom_ Yani tolere edemeyeceğim bir boyut olsa benimde alabileceğim bir karar. Henüz öyle bir durum yaşamadık. Ama bir arkadaşımın oğluyla kızım çok gerildiği için görüşmeyi azalttım, tamamen kesmedim, aramızda bu konuşma olmadı sadece.
mozdkao Çocuklar anlasamadigi için görüşmek istememis konu çocukları söz konusu olduğu için instagramdan silmesini gerek yok ki. Sizi hayatından çıkarmıyor sonuçta
Goktugmom_ mozdkao ama görüşmeyelim dedi hatta ortak arkadaşlarımız var onlara da bir araya getirmeyin demiş
coldplayy Goktugmom_ Çocuklu olarak görüşmek istememiş bence, ya da şu olabilir; siz çocuğunuza pek müdahale etmediyseniz ve arkadaşınızın çocuğu hep mağdur olan tarafsa çok rahatsız olmuş olabilir.
coldplayy Goktugmom_ Çocuklu olarak görüşmek istememiş bence, ya da şu olabilir; siz çocuğunuza pek müdahale etmediyseniz ve arkadaşınızın çocuğu hep mağdur olan tarafsa çok rahatsız olmuş olabilir.
Deletedmom192 Goktugmom_ olayları bıraz daha net anlatırsanız boyle bulmaca cozer gıbı oluyor. Bır sey yasadınız besbellı kı boyle bır tavır almıs karsı taraf. Ne oldu mesela.