Asaf2019 Kızlar saglık Ocagı bu ilacı verdi 3 gündür kullanıyorum hem bebeğim kaka rengı yesıl oldu hemde sabaha karşı gaz sancısı çekmeye başladı 2 gündür uyumuyoruz bu damlayı kullanıp aynı sorun yaşayan varmı bebeğim 4 aylık bu arada
Misskokulum Asaf2019 çoğu kullanan bebeklerde benzer sorunlar var biz kullanmadık sidefer aldık çok memnunum hiç gaz yapmadı
Mires Asaf2019 içinde paraben var canım çok yan etkisi varmış kullanma bence ben sidefer kullanıyorum hem paraben içermiyor hem tadı çok güzel hem de uzun süre gidiyor sadece fiyatı biraz yüksek 80 tl ama değer bence😊
fatmadefne Asaf2019 o saglik ocaginin verdigi damlayi kullanma icinde paraben varmis. Benimde kizimin kendi doktoru soyledi onun yerine sidefer var onu verdi paraben icermiyo onu al bence yinede kendi doktoruna sole o bilgi vericektir sana
Deryauras12 Asaf2019 Bizede verdi sağlık ocağı ama hemşire verirken tüm yan etkileri söyle kabızlık ishal kusma yapabilir dedi istersen ücretli olanı dedi ben oyüzden vermedim vegaferonu.Sidefer ve ocean microfer onlardan birini alın biz sidefer kullanıyoruz hiç sorun yok...
Asaf2019 Misskokulum ya öylemi sağlık ocağı doktoru hiçbişey demedi bırakayım o zaman sıdefer gaz yapıyor mu peki bebegım gazlı bır bebekti yenı geçmişti tekrar başlamasından korkuyorum
Misskokulum Asaf2019 biz de hiç yapmadı ocean microfer de çok güzel tavsiye ederim değiştir sağlık ocağının verdiği kan ilacını çoğu kişi değiştirdi burda yan etkileri çok oluyor huzursuzluk gaz kabizlik vs
Asaf2019 Mires fiyat önemli degıl canım yeterki bebegıme iyi gelsın 💤madem bu kadar zararlı neden sağlık bakanı bunu böyle bedava dağıtıyor anlamış değilim
mmervepanavur Asaf2019 sağlık ocağının verdiği gaz yapıyor ve dişlerinde boyama yapıyormuş imkanınız varsa sidefer kullanın