Gizemensar Merhaba anneler. Benim 8 gunluk bebegım var ve bogazından hafif hırtıltılı ses geliyor sanki burnu tıkanmış gibi çekse burnunu gececek gibi ne yapmalıyım. Bide bende hasta olmus gibiyim bogazlarım acıyor bana tavsiyeler veein lütfen 😣😥
canparcam123 Gizemensar bebeğiniz çok küçük en iyisi bir doktora götürmek bebek küçük olduğu için evde yapacak birşey olduğunu düşünmüyorum..benim oğlum iki aylık iken öyle olmuştu sonra ilerledi bronşit oldu 16gün hastahane de yattık.
Deletedmom268 Gizemensar merhaba hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün. Dr a gösterin isterseniz ama yeni doğan bebekler de hırıltı burun tıkanıklığı cok oluyor inşallah hasta degıldır dr kontrol eder çiğerlerine bakar içiniz rahat eder. Bırde devamlı burnunu temizlemenız lazım 4 aya kadar devamlı burnu tıkanır mış burunları 4 aydan önce agızdan nefes alamazlarmış.
Sabis42 Gizemensar nefes almakta zorlanıyorsa eğer burun deliklerine 2-3 damla serum fizyolojik damlatın ama çekmeyin öyle kalsın hapşırarak atar varsa.. siz de muhakkak ağız maskesi kullanın çocuğa herhangi bi şey geçmesin varsa..
Kalimbanne Gizemensar benim bebeğim de hırıldıyordu serum fizyolojikle açmak gerekiyormuş açtık geçti siz önce yine de doktora gidin
mmervepanavur Gizemensar bebeğim 22 günlükken sadece öksürüyprdu günde birkaç kez bronşiolit teşhisiyle yatırdılar yoğun bakıma 2 ayın altındaki bebeklerde çpl tehlikeliymiş hemen Dr a götürün