lemangvnk Kızlarrrr anneler günü için eşim hediye alacak ama benim istediğim birşey olsun dedik karacanın hamur yoğurma makinesi mi yoksa ekmek yapma makinesi mi kullanan var mı ?
leylaaksuu lemangvnk ikiside değil eve alınan bir şey ihtiyaç ve bütün aile faydalanıyor ben anneme hediye alırkende eve değil şahsına ait hediye seçiyorum fikrimi paylaşmak istedim sadece şimdiden hayırlı olsun 🌸
seyma10 lemangvnk bana ve kızıma 2 gram altin almis ben istemiyor demistim ben bebeğimi spaya goturmek istedim inşallah yarin sorun olmazsa gidicez
Alya-Sena lemangvnk Karaca’nın hamur yoğurma makinasında genel olarak şikayet cok var . Hamur yoğurma alacaksanız farklı marka alın bence ben korkmaz aldırdım eşime
lemangvnk Hamur yoğurma sadece yoğuruyor ama diğer makine herşeyi yapıyor sanırım bende ekmekten çok keki poğaça kurabiye yapan biriyim ama makineyi alırsam ekmekde yaparım diye düşünüyorum hangisini almalıyım acaba ya
oylesinebiri__ lemangvnk hayır ama çevremde gördüğüm kadarıyla en çok hamur yoğurma makinası kullanılıyor
lemangvnk Evet benim çevrem de öyle ama popülerlikten ziyade kullanışlı olsun istiyorum @oylesinebiri__
lemangvnk leylaaksuu teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz ama 8 aylık bebeğim var ve işlerimi kolaylaştırmak istiyorum zaman çok önemli kızıma vakit ayırmak istiyorum o yüzden bunlardan birini almak istiyorum çok şükür birşeye de ihtiyacım olmadığı için evime alıyorum beni mutlu ediyor ❤️
Asyaveannesi04 lemangvnk Karacanın her ürünü dandik tecrübeyle sabit, karaca almayın da ne olursa olsun arıza verince servisi bile yok
Noname987 Asyaveannesi04 katılıyorum karacadan küçük ev aleti elektronik eşya alınmaz asla arkasında durmuyorlar herhangi bi sıkıntıda. Kahve makinam garantiye gitti ve kayboldu kimsenin umrunda olmadı. Naçizane tavsiyem başka marka alın bence @lemangvnk
lemangvnk Benim ürünlerimin geneli Karaca 2 yıllık evliyim ve memnunum şans işi sanırım biraz yada ne beklediğimizle alakalı bi durum olabilir
cokbilmismom lemangvnk ikisi arasından hamur yoğurmayı seçerdim ama dandik karacadan almazdım uzak durulması gereken bir marka. Kayınvalidem Beko aldı bir de ona bakın. En azından garanti kısmı iyi mesela bir sorun çıktı makinada mikseri tutukluk yaptı 3. Kullanista hemen yenisini gönderdiler
Aaayyssee lemangvnk hamur yoğurma makinası bence büyük kolaylık birde karaca almamanizi tavsiye ederim yani karaca alanlar asla memnun değil hiç bir mutfak aleti önerilmiyor hatta
lemangvnk Aaayyssee karacadan memnunum kızlar . Ayrıca ekmek yapma makinesi yoğurma işlemi de yapıyor bir sürü özellikleri var hamur yoğurma makinesi sadece yoğurma işlemi var ekmek yapma makinesi hamur yoğurma gibi yoğuruyor mu aslında benim merak ettiğim bu