eminemine00 Bu karma aşıyı yaptıran var mı ? Önceden 5 taneydi şimdi 6 oldu ama kafam baya karışık. Yaptıranlarda ağır geçti felan dediler. Tedirğinim 🥴 Yaptıran anneler yada bilgi sahibi olanlar bi akıl verin.
SuMisalii eminemine00 15 gün önce oldu kızım yeni aşıdan. Artık iki tane değil teke düştü dedi hemşire. Çok şükür bi sorun olmadı bizde ateş huysuzluk falan. Darısı sizlere inşallah.
ikikussannesi eminemine00 hayırlı akşamlar benim miniğim de pazartesi günü oldu.Normalde 3 aşı var 6. Ayda biri ağızdan olmak üzere 2 tanesi enjeksiyon şeklinde 5 li karmanın içine hepatit b yi de eklemişler 6 lı karma olmuş kısaca anlatmak gerekirse kuzum.Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık ateş falan yapmadı ama galiba biraz bacağı ağrıdı 2 gün pek o tarafa dönüp oynamadı.
kirmizibalikbeachte eminemine00 geçtiğimiz pazartesi yaptırdık. En rahat atlattığımız aşı oldu bizim. Normalde hep ateş huysuzluk yapardı bu sefer olmadı. Tek bacak ve ağızdan olmak üzere 2 tane yaptılar. Bende çok tedirgin olmuştum ama hiç öyle olmadı şükür. Endişelenmeyin 🙏🏻
eminemine00 benseninanonim minikbebeim Bende tedirginim. 🥴 Normal de eski aşıdan olmuş olacaktım şimdiye kadar ama bazı sebeplerden dolayı yeni aşıya kaldık.
minikbebeim Bizde pazartesi olucaz şimdiye kadarki aşılarda bir problem yaşamadık umarım bundada yaşamayız bende beklemedeyim
ceys5 Aşı kartı deişti normalde 6 ay aşısı 2 bacak birde agızdan damla ama şmdi tek bacaga ve damla olarak yaptılar bizimkini sorduğumda kızamık eklendi artık deişti dedi ve cokda kolay geçrdik bebegide yormuyor en azından böylesi daha iyi olmuş
eminemine00 ceys5 hatırlamıyorum. 2 bacağa ayrı mı vuruyorlardı. Yani 5 li karma aşı oluyordu ama diğer bacağada kızamığı vuruyorlardı eskiden. Şimdi tek enjeksiyon da 5 liyi ve kızamığı birleştirdiler bu durumda değil mi ? Doğru anlamış mıyım ?
ceys5 eminemine00 eminemine00 tek bacak oldu bir sonraki aya kızamık eklendi dedi istersen vurdurablrsn dedi bu size kalmış dedi sanırım vurduguda karma aşıydo tam hatrlamıyormki yanlış birşey söylemek istemem
ceys5 eminemine00 eminemine00 tek bacak oldu bir sonraki aya kızamık eklendi dedi istersen vurdurablrsn dedi bu size kalmış dedi sanırım vurduguda karma aşıydo tam hatrlamıyormki yanlış birşey söylemek istemem
eminemine00 ikikussannesi Teşekkür ederim. Netten biraz baktım evet aynen dediğiniz gibiymiş. Değişen tek şey iki aşıyı birleştirip iki bacak yerine tek bacaktan yapılmasıymış. ☺️ Rahatladım biraz kafam karışıktı. Umarım bizde de sorun olmaz.