hemshireanne Göğüs kanseri üçüncü stadiyada olup ameliyat olanlar var mı? Her iki göğüs götürülecek. Ameliyat olup sonrasında nasılsınız iyileştiniz mi? Yada bir tanıdığı olan var mı nasıl şimdi
Lolik hemshireanne annem🩷 3ün sonu 4ün başıydı. Ameliyat,kemo,akıllı ilaç,ışın hepsini aldı. Çok şükür artık temiz . Rutin tedaviler kontroller devam ediyor. Çok geçmiş olsun size mi teşhis konuldu?
Whitewomen35 hemshireanne Annem göğüs kanseri tanısı almıştı 5 yıl önce sol göğüs sağ göğüs komple alındı iyileşmesi uzun sürdü tabiki o süre içerisinde bakımı ihtiyaçları psikolojik olarak desteği çok çok önemli . Ameliyattan sonraki süreçte uzun bir süre 2 kolunu kaldıramadı kullanamadı kafa hizasına getirmesi neredeyse 1.5 yılı buldu kemoterapi radyoterapi süreçleri oldu o zamanları da yine zordu hem onun için hem bizler için Allah hiç kimseye yaşatmasın 🙏🏻 Allah’a çok şükür şimdi gayet iyi Rabbim bir daha yaşatmasın sizlere de çok geçmiş olsun tez zamanda şifa diliyorum
hemshireanne Whitewomen35 amin teşekkürler yakın akrabam için soruyorum. Acaba ameliyattan sonraki dpnem herkes içinmi zor
Whitewomen35 hemshireanne Kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir ama sonuç olarak zorlu bir operasyon olduğu için illaki ağrılar oluyor özellikle psikolojik açıdan da hasta etkilendiği için ekstra zorluğu oluyor ama dediğim gibi kişiye göre değişkenlik gösterebilir benim annem çok güçlü bir insandır ameliyat boyunca da sonra ki süreçlerde de hep öyle olmaya çalıştı ama onu hiç görmediğim kadar çaresiz gördüğümü biliyorum 😔
Lolik hemshireanne hastalıkla ilgili çok emin olduğum şey moral, morali iyiyse toparlar kötüyse zorlanır.
Elvinemine hemshireanne allah sefa versin can .qorxma bizim kentde bir arvad ikisinide kestirmisdi 5il belkede cox yasadi normal hereket edirdi Bizim mektebde kitabxanda isleyirdi.sonra urek dayanmasinan oldu .allah uzaq elesin soum ofuki yani kesdirdi xeylaqda yasadi.allah komek olsun o qadinada
Sekerpare_ hemshireanne Annem beş sene önce oldu bir buçuk sene akıllı ilaç kemoterapi ameliyat sonrası radyoterapi kemoterapi devam etti onun ikinci evre idi. Kaynanam da üçün sonu yeni başladı tedavisi kemoterapi alıyor onun meme koltuk altı göğüs kafesinde var
hemshireanne Sekerpare_ anladım onda metastaz vermiş o yüzden kemoterapi yapılıyor. Bu kadında metastaz vermemiş sadece göğüslerde var kemoterapi yapılmadı direkt ameliyata alınacakmış
Elvinemine hemshireanne inşallah duzeleck qorxmayın .bir e ona elece motivasya verin qoy oda qorxmasinki o xestelik basqa uerinden cixmasin .aglara qalsin o elə xestelikdi ki qorxudan bedene yayila bilir.
Sekerpare_ hemshireanne Koltuk altında yok sanırım annem de de ikinci evre ama koltuk altında vardı önce akıllı ilaç kemoterapi ile doktor eritti vahit özmen takipli idi annem kaynanamın 6 cm ve 4 adet