alpmomssss simitayranseverim rulo pasta yapmaya çalıştım aslında 🍰 içinde pastacı kreması ve muz var . Dışındaki kapladığım da kakaolu puding ama baya katı yaptım sıvayabilmek için
bsrakurt Gokturkmom afiyet olsun 🤌🏽 dün bunu yaptım ondan önce spoonfull yaptım deneyin efsane oluyor çok da basit 😌 ellerinize sağlık ☺️
Gokturkmom bsrakurt Afiyet olsun 💝 spoonful denedim mükemmel oluyor profiterol da severek yaptığım bi tatlı 😼
Hep_oyle_olur_zaten bsrakurt profiterol nasıl yapıyorsunuz çok zaman alıyor ya valla helal olsun özeniyorum .Ben yıllar önce bir kez ekler yaptım bır daha yapmadım saatlerimi aldı artik hazır alırım arada 😂
tospikannesi_ Gokturkmom hergün bir çeşit tatlı yaparım ama asla çekmek aklıma gelmez 🤭 Ama geçen gün kızım kek yaptı kendi yaptığı içinde anı kalsın diye çekmiştim onu atayım🥹🌸
rabbenahepbana tospikannesi_ ya şu yazının altındaki karalamayı nasıl yapıyorsunuz bende böyle afilli şeyler paylaşmak istiyorum fakat asla yapamıyorum 😀
[silindi] Gokturkmom Bu sefer aşırı ama aşırı istikrarlı ilerliyorum. Tatlının her türlüsüne tövbe ettim 🥹🥹
selamunkavlen alpmomssss peki kaç kilosunuz çok merak ettim . Eğer benden zayıfsanız bende yemeği hayatımdan çıkarıp sadece tatlıyı ekleyeceğim 🥲🥲😂