Ceren01mm Kızlar merhaba 16 aylık kızım var ek gıda yemiyor sütten kesmek istiyorum etrafımdakiler iki yaşına kadar emzirmeyi söylüyorlar ama sadece emiyor ek gıda almıyor sizce ne yapmalıyım
Tinimini Ceren01mm 16 aylık bebek zaten doymak için emmiyor keyfi olarak emiyor. Ha emse tabiki çok daha iyi ama önemli olan şu an onun için yemek yemesi. 16 ay boyunca emmiş zaten. Memeyi azaltıp bi şekilde acıksın öyle öyle alıştırmaya çalışın
Ikrazumra19 Ceren01mm 16 aylik olmus zaten doyumluk emmiyor sadece tadimlik keyfi emiyor o yuzden ek gidaya alismali diye dusunuylrum biranda kesmeyin ama yavas yavas azaltmaya calisin
Orkidemm Ceren01mm 16 ay mi ? 10.ayda basladik bizde ek gidaya kahroldum 4 ay yemedi diye. Dilerim biranönce yer canim.
Ceren01mm Tinimini anladim cok tesekkur ederim ama bende vicdan yapıyorum. Çalışıyorum öğlene kadar beni bekliyor emmek için öğlen geliyorum eve emziriyorum sonra akşam yine bıraktırmak için hafta sonu ideal mi yoksa daha uzun bi zaman tatildemi biraktirim
Ceren01mm Ikrazumra19 tesekkur ederim yanitiniz icin yavas yavas derken mesela meme diye agliyor vermezsem
Ikrazumra19 Ceren01mm vermeyin oyalayin mesela dikkstini baska birseye cekin yada eline meyve filan verin