Defneada- metinmerve goon üreticisi elleair firması evyap ile birleşti üretimlerini durduracaklar mı belirsiz şu anda ama satışları devam ediyor diye biliyorum
Betulsark Büyük ihtimalle ellerinde kalanlardır bizde 3 aydır bulamadık molfox kullandim 2 ay sonra bezi bıraktık
metinmerve Bende indirimde buldukça stok yapmaya çalışıyorum markaya da çağrı oluşturdum ama kimse dönmedi
D_deniz metinmerve heryerde bulamayınca molfix e geçtim ben de yüzeyi dah yumuşak goon a göre püre soft premium baya iyi
serapaydin metinmerve bende 26 nisanda e bebekten sipariş verdim hala kargolanmadı hazırlandı aşamasında gözüküyor 🙄🙄
beyzyeniceri Elleir firmasını evyap satın aldı şuan üretimleri yok Japon firması komple çekiliyor artık goon satışı olmayacak sadece piyasada kalanlar olacak. Islak mendilleri de aynı şekilde. Kardeşim elleir de kalite kontrolcü olarak çalıştığı için biliyorum.
metinmerve beyzyeniceri bende böyle bir cevap arıyordumm külot bezleri bize çok iyi gelmişti üzüldümm
Tubaa234 Bizde sarı paketli olanlardan kullanıyoruz bebeğim 17 aylık başka bez kullanmadık çok memnunduk ama hiç bir yerde bulamıyorum 5 numarayı . Şimdi molfix premium aldım bakalım Buda güzel gibi inşallah pişik ve taşma yapmaz ..