sakizlimuhallebi1
ay nasıl rahatladim allahim üstümden kocaaaa bir yük kalkmış gibi. Bitti çok şükür allahım bu strese hiç değmezmiş ya , spreyi söyledim iğne öncesi onu sürdü pamukla bir dakika sonra falan igneyi vurdu daha sonra ikinci defa vurdu o biraz acitti hafif aaaa dedim:)
daha sonra bekledi uyusmasini 3-4 dakika içinde uyuştu sol taraf komple başlayalım mı dedi tamam dedim uyuştu evet dedim, ufak bir çark gibi bisey vardı onun sesi beynimde yankilaniyor bide bi hortum vardı sürekli hem su atiyordu hem de tükürüğü filan kırık dış parçalarını aliyordu o en başta çok midemi bulandırdı kalktım ogurdum neyse su verdiler ağzını çalkala tukur diye. Bunlar beni rahatsız etti sadece ..
devam etti işte bir saat sürdü bu işlemler lezyon varmış dedi ilaç koydum dedi gördüm ben de plastik iğne ucu gibi ona batirip ilacı sonra dişimin içine yerleştirdi geçici dolgu ile kapattım dedi benim yarisinda zaten gözüm kapalıydı ya da tavana bakıyordum. 4 te ciktim ordan halen uyusuk ağzım ama yavaş yavaş geçiyor hissediyorum:)
10 gün sonra tekrar gideceğim bu defa anestezisiz tamamen işlemi bitireceğim dedi.
demem o ki hanimlar ;
kanal tedavide sıfır ağrı acı yaptırın ertelemeyin 🥲🥲💖🤓