Smrhls Kızlar 4,5 yaşındaki oğlumun ishalini kesecek bir tarif veririrmisiniz daha önce şunu yaptım hemen geçti dediğiniz bir tarif varmı
Sogukbaklava Smrhls yoğurt nişasta, muz özellikle muz yedirin. Aşırı ishalden kızımın potasyum u düşmüstü doktor ne yap yap muz yedir yoksa yatış verecem demişti
Sogukbaklava Smrhls Adenovirüs. 30 35 bez atıyorduk sıvı kaybı da olmustu. Bezi bağladığım gibi tekrar doluyodu
bussraozturk Smrhls 1-2 çay kaşığı nişanstayı bir çay bardağı ılık suyla karıştırıp içine 1 çay kaşığı şeker katın içirin çok işe yarıyor 2-3 saat sonra tekrar yapın verin inşallah düzelecektir
Beyzaveduru Reflor saşe yarısını bir çay bardağı suyla eritin verin. Direk kesiyor. İshali durdurmak da önerilmiyor aslında vücutta bir toksin var ki atmaya çalışıyor.z çok uzun sürdüyse ilaç verin yoksa yapsın
Smrhls Öneriler için teşekkürler arkadaşlar 2 gün sürdü sonra geçti çok şükür yaptıklarım muz kuru kave bol su yoğurt elma birde annem sırf dem çay verdi bilmiyorum hangisi kesti 😅
Elifim46 Smrhls Ayy bende iştahı kesecek tarif diye okudum uykusuzluktan gözüm görmez olmuş 😁 ishal için de yumurta sarısı patates haşlaması muz iyi gelir diye biliyorum
merveataberkdaghan Smrhls zinco şurup evde bulunduruyorum hep ama tabi neden ishal bence doktora gösterin zaten öneri yapar
2cocukluanne_ Smrhls maflor kullanmıştım geçiyor bir de bol bol muz ve haşlanmış patates yediriyordum
PeekaBoo_ Smrhls eczaneden probiyotik alın miss gibi, ilk günden etkisi başlar ama tamamen toparlaması 2 ya da 3 gün sürebilir eczacınız yaşına uygun içerik ve dozu anlatır size. Geçmiş olsun