hilalturkmenel Selamlar. Biz bayadır tadımlara başlattık oğlumuzu ama asla neye alerjisi olup olmadığını anlayamadık. Döküntü falan olmadı şu ana kadar yedirdiklerimde çok şükür ama mesela 2 gün önce yumurta verdim, en tedirgin olduğum oydu, nasıl anlayacağım ?
blair hilalturkmenel fışkırarak tarzda kusuyorsa bir şey yedikten sonra net alerji. Ben özelde direkt test yaptırdım biraz panik bir tip olduğum için 😁😁
betul97_ hilalturkmenel Doktorum vücuduna bak kızarıklık bir döküntü varsa yedirme demişti. Dışkısında da kan olup olmadığına bakarsınız
hilalturkmenel blair aaa yok öyle değil 😂 normal böyle süt kusar gibiydi ağır geldi belki diye düşündüm hatta
engineermom2104 betul97_ ben dün çay kaşığının ucuyla yoğurt verdim ağız çevresinde kızarıklık var emzik bölgesinde yani dün sabahtan vardı gün içinde çoğalıp azaldı bugün de sabah uyandığında baya kırmızıydı bugün yoğurdu bi çay kaşığı verdim çünkü alerji mi değil mi çözemedim sizce ne yapmalıyım
betul97_ engineermom2104 Kızarıklık varsa verme bakalım kaybolacak mı? Kaybolduğunda tekrar bir denersin eğer yine olursa alerjisi vardır
cikolataliekmek engineermom2104 Benim oğlumun da ilk zaman çok olmuştu hep acaba alerji mi dedik, meğer ağız suyu yani tükürük yapıyormuş orayı, çok sonradan anladık. Diş çıkarma vs varsa ondan olabilir belki tabiki siz yine alerji açısından temkinli olun 😊
sosyologsmom hilalturkmenel ek gıda öncesi gövdesi ve boyun altını takip edin bakın yani vücuduna benim bebeğim alerjilerde hiç kusmadı ama yumurta beyazına armuta ayvaya alerjisi çıktı vücudunda küçük küçük sicilce gibi döküntüler oldu
engineermom2104 cikolataliekmek bende dediğiniz gibi tahmin ettim çünkü sadece ağız çevresinde ve emziğin değdiği yerlerde ama alerjik bebek olması sebebiyle bilirsiniz ki herşeyi alerjiye bağlarız 😂