newmommyela Merhaba hanımlar bebeğinizi besledikten ne kadar süre sonra tuvaletini yapıyor? Birde bebeğim kakasını hep gürültülü yapıyor normal birşeymi bu sizde nasıl oluyor 12 günlüğüz daha
busranursevilen newmommyela normal benim bebemde öyleydi ben tam bitti yapmaz diyordum bir kaç kere elime bile yaptı geçer zamanla 😊
cloudsea newmommyela Doktorumuz 100 günlük olana kadar bağırsaklar çok düzensiz çalışabilir demişti ama siz yine doktorunuza danışın tabii
ygtarshn Biz 55 günlüğüz ilk doğduğundan beri sürekli kaka yapar genel olarak çok yaparsa gürültülü olur ama onun dışında poposu sürekli kakalidir azıcık azıcık çıkartır her bezi kakali bu nedenle pisik oldu baya bezi hiç temiz kalmıyor bıktım sürekli değişmekten
newmommyela ygtarshn bizimde şuan öyle her bez kakalı 🥲 tam değiştiriyoruz hop en fazla 5-10 dakika sonra yine yapıyor kakasını
ygtarshn newmommyela çok zor ya gerçekten gece gündüz bez değişiyorum umarım düzene girer diye diye 2 ay oldu insallah tez vakitte düzene girerler
berivan2709 newmommyela mama mı kullanıyorsunuz benim bebekte ilk bir buçuk ay günde 17 defa kaka yaptığı oluyordu çok korkuyordum mamayı değiştirince düzeldi
assenas İlk 1,5 ay falan bizde de öyleydi, sonra düzeldi başta günde 2-3 e düştü şimdi günde 1 veya bazen 2 günde 1 yapıyor şu an 3,5 aylık olduk. Anne sütü ile besleniyor gece 1 kere eşim uyumam için mama veriyor. Geçecek güzel anneler ❤️
assenas Mama kullanıyorsanız verdiğiniz probiyotik ile de ilgili. Ben gece maması için maflor a başlamıştım, bizi mahvetti 😔 aşırı gaz, aşırı sık tazyikli küçük kaka. Sonra değiştirdik velavit verdik düzene girdi. D vit de vermiyorum velavit içinde 400 ünit olduğu için. Ben çok memnunum
newmommyela berivan2709 sma comfort veriyorum doktorumuz bunu önermişti ama mamadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum pek
berivan2709 newmommyela ya yenidoğanda ishal görülür ben hergun hastaneye gidiyordum çok fazlaydı ben mama değiştirmemek için çok uğraştım sma veriyordum ve iyi geldiğini düşünüyordum ama ben sadece bebeğime eziyet etmişim sma yı değiştirdim çocukta ishal falan kalmadı çok şükür şu an bebelac gold veriyorum tabi bebekten bebeğe değişir bende sizin gibi dedim mamadan kaynaklı değildir ama biz değil bebek mamayı seçiyor maalesef
newmommyela berivan2709 evet aslında bende yinede bir mama değiştirmeyi düşündüm hatta bebelac gold kullananlar baya bir övüyor büyük ihtimalle birde onu denerim bundan sonra
berivan2709 newmommyela ben de hep en iyisini vermeye çalıştım Hipp SMA ama ikisi de yaramadı Bebelac gol oldu çok araştırarak aldım ve gerçekten çok memnun oldum tavsiye ederim