abektas1 Kızlar oğlum 3.5 aylık 1 aydan fazladır aşşırı salyası var eli hep ağzında ve artık çok huzursuzlaştı sizce diştenmidir şimdiden tedagil verilirmi acaba
maygirl abektas1 doktora danisin kucukmus halen.salya artisi vs dis belirtis olablir ama.disler aylar sonra ckiyor malum.hangi bigun tetagil vereceksniz ki.sulu kasiyocalr verin eline
Aintyourmama abektas1 evet diştendir şimdi diş etleri kasınıyor diş çıkma evresinde degil ama bu aylarda salya artısıyla birlikte ağrı oluyor tetagil işe yarıyor diğer bebeğimde kullanmıştım küçük bebegşmde de kullanıyorum suan
bebemiz Aintyourmama merhaba ne zaman kullanmak gerekiyor kızımın diş sancısı var gibi gece birkaç gündür 6-7 kez ağlayarak uyanıyor (gaz mı diş mi anlayamadım ) ama herhangi bir şişme diş belirtisi yok görüntüde 7 ay 11 günlük. Görüntüde şişlik olunca mı kullanacağız @momas
ceycey1881 ilknurerogluzun 2 aylıkken salyası başladı Şu an bir hafta sonra 8 aylık olacak yavaştan diş görünüyor🤣
momas abektas1 daha çok erken vermeyin o aylarda salya artışı çok normal hemen dişe yormayın oğlum 8.5 aylıkken çıktı dişi. Doktor kabarıklık falan barsa verirsin ilaç demişti
nnoktaa abektas1 oral dönemi salyasının ve elinin ağzında olması çok normal. Kısaca diş değildir muhtemelen.
Aintyourmama bebemiz merhaba suan tetagil sizde işe yaramaz 6 aydan önceki sancılar için yarıyor sizin şimdi jel kullanmanız lazım gaz değildir bu aylarda diştir büyük ihtimal ağlayarak uyanıyorsa eli ağzımdaysa gün içinde ısırıyorsa hıysuzsa diştir