uykusuzanne__ Neler hazırlıyorsunuz hafta sonu eşim evde oluyor farklı tarifler istiyorum 😊 sizler neler yapıyorsunuz kahvaltıda eşiniz evde olunca, yarın kahvaltıya belki pizza yaparım 😂
TulayGeriDon uykusuzanne__ yumurtali ekmek Sucuklu yumurta Omlet Krep/pankek Patates kızartması Köy ekmegi+Tereyağ Fırın mamulleri Bunlardan 2 tanesi olur kesin
birzamanlarcukurova uykusuzanne__ bazlama sıcak sıcak yanına tereyağ ve köy peyniri. Bir de kapya biberli mantarlı omlet
cLearQueen uykusuzanne__ kendisi oglen 2den once uyanmadigi icin kendi basina yapiyo kahvalti. Bi tabaga peynir zeytin domates iste. Yada tost
uykusuzanne__ birzamanlarcukurova birzamanlarcukurova bazlama sıcak sıcak yanına tereyağ ve köy peyniri Şu anda bittim 🫠
uykusuzanne__ TulayGeriDon yarın da evde pazar günü de evde hatta benim koca perşembe gününden belli evde tıkandım kaldım napsam diye🫣
barbiee_ uykusuzanne__ eve yeni geldim yarın döktürmem için evde malzeme olması lazım oda yok alışverişe anca akşam çıkarız 🤣
Mmeelliikkeee uykusuzanne__ paçanga böreği yağda kızartma olarak Kuymak Domates biber kızartması üzerine sucuk Lorlu biber kızartması Hamur kızartma biz lokma derizde mayalı hamurdan yağda yuvarlak kızartma Krep / akıtma Favorilerimiz bunlar bizde hafta içi hafta sonu farketmiyor sıcaksız kahvaltı etmiyor benide alıştırdı Malesef
tospikannesi_ uykusuzanne__ normal kahvaltılıklar dışında krep,pankek, Kuymak ,pizza ,açma, paçanga böreği,ciğer, Onun dışında biber ezmesi süzme yoğurt üstüne zeytinyağı ve nane,avokado, havuç taratıp vs
mamacitaa_ uykusuzanne__ patates kızartması pankek/ krep ikisinden biri haslama ya da tavada yumurta menemen patatesli yumurta / sucuklu yumurta pisi fırından simit pogaca vs Börek bunlardan en az bir tanesi mutlaka olur, yaparım 🥰
feyzanuur uykusuzanne__ tava böreği, pide, patates kızartması/köftesi, melemen, pizza, kuymak, peynir tabağı…