tuuugc Prensesannesi___ instagramda clsema diye bi sayfa ondan almayın geçen gün Twitter da gördüm aşırı mağdur olan insan vardı.
dayes Prensesannesi___ ya bilindik markalardan online alışveriş yaparım ya da mağazadan alırım, instagram vs gbii yerlerden alırken çok dikkat edin
aaminee Prensesannesi___ genel olarak mağazadan deneyerek alma taraftarıyım ama onlinedan alıp çok memnun kaldığım sayfaya Instagram dan Zeysus boyunu falan ıstegınız ölçüde yapıyorlar hamilelikte kesfettım hala giyiyorum çok kalıtelı kumaşı asla iç hat belli etmiyor bakmanızı öneririm 🎀
tuuugc Prensesannesi___ instagramda gülnihal butik var kendisini tanıyorum Eskişehir de güvenilir. Sonra faya butik var alışveriş yaptım güvenilir fayaboutiqa mı öyleydi adı
tuuugc Prensesannesi___ instagramda gülnihal butik var kendisini tanıyorum Eskişehir de güvenilir. Sonra faya butik var alışveriş yaptım güvenilir fayaboutiqa mı öyleydi adı
kubraltay Tam tesettür kıyafeti olarak Lale Yucel tesettür var insagramda bende ordan alışveriş yapıyorum çok memnunum. Kendi siteleride var ordan da sipariş verebilirsiniz Kesinlikle tavsiye ediyorum
Prensesannesi___ Hepinize teşekkür ederim canlar kızımın bir yaş doğum günü için elbise arayışındayım