LeoBaby Kızlar selam, devlet hastanesinde beslenme terapisi (Ergoterapist) var mı? Varsa nasıl gidilir farklı bir bölüm mü sevk etmeli? Yoksa sadece özel klinik şekinde mi var? İstanbul için önerebileceğiniz Ergoterapist var mıdır?
SistemYavasAmaCalisiyor LeoBaby bu konuyu ben de merak ediyorum. Erenköy ruh sinir e götürüp ergoterapi desteği istemiştim ama destek olmamışlardı. Özelde ergoterapi çok pahalı. Ben de merak ediyorum devlette var ise götürmek istiyorum. Siz ne yaptınız bulabildiniz mi randevu alma yolunu?
LeoBaby begolas çok teşekkürler, direkt randevu alınamıyor sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilgini var mı acaba
begolas LeoBaby hic bilmiyorum bugun sans eseri onunden gecerken gordum dikkatimi cekmisti 😅 cocuk hastaliklari bolumu açiyordur bence ama bi bilgim yok 🌸
rumeysamine SistemYavasAmaCalisiyor devlet hastanelerinde var çocuk doktorları yönlendırmesı gerekıyor ama
LeoBaby SistemYavasAmaCalisiyor maalesef bende bir bilgiye ulaşamadım kaldı öyle. Ama sanırım çocuk doktoru yönlendirme yapamıyor. Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla psikiyatri bölümü yönlendiriyor emin değilim ama.
SistemYavasAmaCalisiyor rumeysamine devlet hastanesinde çocuk doktoruna hiç gitmedik hangi hastane her hastanede var mı? Bilginiz var mı?
rumeysamine SistemYavasAmaCalisiyor çocuk hastanelerınde oluyor bulunduğunuz şehirde çocuk hastanesi var mı