NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Erkek bebek anneleri, bebeğim altını açınca çişini savurtturuyor. Çişi, yüzüne bile geldi. Nasıl önliycem ben bunu 🫣😁
damlaozzz NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Önleniyor mu ya açarken yaşanan anlık korku bende hep oluyor 🤣🤣🤣
momiss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben 2 3 aylık dönemde hep yaşadım maalesef. Her altını açtığımda yapıyordu her yere çişini. Bir çaresini de bulamadim sonrasında öyle bir problemimiz olmadı
3kedili2bebekli NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bir adet kalın kumaş yada bezi altını açar açmaz pipisinin üstüne koyuyordum 😂
mss_12 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 9,5aylık erkek annesiyim .sadece hastanede ilk doğduğu gün yaptı ve son oldu dilerim böyle kalır 🫠
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala damlaozzz Ay bilmiyorum, yeni açtığım bezi üstüne koymuştum ama işe yaramadı 💁🏻♀️
momiss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bezle peçeteyle tutmaya çalışıyordum ama yinede olmuyordu maalesef 😵💫🥲😅
tombikinannesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bezi açmadan önce göbek deliğine ıslak mendil sürüp bekleyin mutlaka çişini yapar sonra açın🥰
karpuz_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benimki ilk aylarda çok yapardı bende açar açmaz pamuklu bez atatdım pipisine yoksa benimkinin de var yüzüne işemişliği😂
momiss karpuz_ en kötüsü de var benim bebeğim inanılmaz bir hızda kaka yapardı hemde sulu sırtı boydan boya kaka olurdu .bir gün yine altını açarken poposunu kaldırdim kakasını yakalamaya çalışmistim . çiş çok normal geliyor valla 😵💫😵💫
eymenku Açmadan önce karnını ıslak mendille bı kaç kez silin iki dk sonra açın diyorlar öyle olunca bezine yaparmış
Aklimideliricem Bezini açmadan ıslak mendili göbeğinin altına sür o ıslaklıkla işiyo sonra rahat rahat temizle😂
[silindi] NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 2-3 ay öyle yaptı benim oğlumda şuan 13 aylık asla bez değiştirmeme izin vermiyor kaçıyor bazen etrafa çişini yapıyor kaçınca sjsjsj ilerisi daha zor 😅
sessi [silindi] buldum ben çözüm💃 😂😂😂en azından şu an iş görüyor bezin içine oyuncak koyuyorum aaa bak ne saklanmış diyorum top koyuyorum gol yapıcaz diyorum kendisi merakla gelip ayağını sokuyor bazen yinede kaçoyor ama aşırı ilgisini çeken şeyleri bezine kıyafet kollarına vs saklıyorum giyiyor şimdilik sıkılıncya kadar devamm😂
sessi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay ben almadım ama pipi şapkası gibi bir şey vardı trendyolda görmüştüm adı ney hiç bilmiyorum külah gibi geçirmeli öyle bir şeyler dikebilirsiniz 😂😂ben açıp az bekliyordum göbeğiyle oynuyordum falan çişini yapınca değiştiriyordum ama çoğu zaman yinede yapıyordu 😂😂