gunes716_ Kilo alamadıgm için hastaneye gittiğimde kanser olduğumu öğrendim ameliyat ile kurtulabilirmişim
gunes716_ aysebb sağlık ocağına gtim kilo kaybı için oda dahiliye uzmanına gönderdi ordan da onkoloji bölümü yaptığı testler ile kanser teşhisi koydu ağrılardan yazamıyorum
asilsmom_ gunes716_ gecmis olsun öncelikle tedaviler ise kanseri yenen cok insan var. Ne kanseri oldugu onemli
canan6668 gunes716_ cok gecmis olsun ne kanseri peki ameliyat kesin çözüm olacakmiylis tanı tam olarak nasıl konuldu Rabbim tez zamanda sağlığıniza kavuştursun insaAllah kilo alamam disinda baska sikayetlerinizde varmiydi
gunes716_ canan6668 kilo alamama sürekli uyku hissi vardı ara sıra hafif bulantı olurdu koltuk altma doğru ara sıra ağrı olurdu bacaklarmda morarma vardı morarma giderek çoğaldı
aysebb gunes716_ Çok geçmiş olsun ya. Allah şifa versin. Ne kanseri dediler peki yani ben kan kanseri morarma yapıyor diye biliyorum
gizememre oylesinebiri__ hiç şaka yapılacak bir konu değil ben kanser atlatmış biriyim özellikle yani bu konunun şakası olmaz
oylesinebiri__ gizememre bana şaka diye cevap vermiş ve kanser teşhisi konulunca hemen ağrılar mi başlıyor
gunes716_ gizememre ölümlü hastalığın şakası asla olmaz içim kan ağlıyor eşim üzülmesin diye gülüp bir şey yok Muş gibi geçiştirmeye çalışıyorum
Aklimideliricem Şaka yazdıktan sonra da ağrılardan yazamıyorum yazmış benim aklım karıştı şaka mı değil mi şimdi bu. Şakaysa gerçekten çok ayıp yani burda kim bilir birileri kanserden bi yakınını kaybetmiş olabilir
aysebb Aklimideliricem Sanırım ciddi misiniz diye soran hanımefendiye bunun şakası olmaz demeye çalışmak için şaka ya dedi. Ben öyle anladım
gunes716_ Aklimideliricem pekiya geçmiş olsun yerine Allah şifa versin demek yerine arkadaşın ciddi misin hangi bölüme gittin demesi ne kadar doğru? Ciidimisin sorusunun üstüne şaka diye verdiğim cevap mı ayıp? BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ
pozitifanne06 oylesinebiri__ teşhis konulunca psikolojik olarak ağrı başlamış olabilir ya bi de ciddi misiniz yorumuna sinirlenmiş ne alaka diye düşünüp şaka mi yapcaktim ciddi tabi diye yazmış anladığım kadarıyla.
gunes716_ oylesinebiri__ kanser teşhisi konulmadan önce de karın ağrılarım vardı 🙏 bugün öğrendikten sonra büyük ihtimalle psikolojik olarak bütün vücudum bitkin düştü