balkizlar siladgnchdr roboroc s8…çekim gücğ haritalaması falan çok iyi ama silmesini beğenmedim bir alt model alınabilir
zulaleks siladgnchdr roborock Q Revo S modeli ve xiaomi x20 max modeli. İkisinide iki farklı evde kullanıyorum özellikleri aynı. Sadece xiaominin çekim gücü 1000pa daha güçlü. İkisinide çok seviyorum paspas özelliğinin hakkını veriyorlar
iincimoms siladgnchdr roborock q7 max kullanıyorum çok memnunum arkadaşımda da aynısı var oda çok memnun hatta şuan trendyol satış fiyatı bizim aldığımızdan 2000 lira kadar düşük 🥲
Niyesordunbucevabi nurrr126 bende aynısını kullanıyorum ama iki defa süpürmeyi seçmezsem çokta iyi yapmıyor sanki
nurrr126 Niyesordunbucevabi bana kuzenim önerdi öyle almıştım aldığım zamanlar tek sefer yapıyordum çok güzeldi ama kuzenim dedi 2 defa yap diye şuan öyle kullanıyorum çok daha iyi yapıyor
Nacafa Roborock s8 kullanıyorum kapı arkaları hariç her yeri çok iyi temizliyor. Yedek paspasta aldım silmesi de güzel
balkizlar kalkbircaykoy evet.. şaka gibi şu an hepsiburadada benim aldığımdan daha uygun ben kasımda almıştım siz de düşünüyorsanız kaçırmayın