kbr2805 Arkadaşlar merhaba bebeğim alerjik bu mamayı içti bitek bulamıyorum hiç bi yerde elinde olan varmı satmak isteyen yada lütfen yardımcı olun
2AngelMom kbr2805 canım raporun yok mu alerjik mamalar ilaç grubuna girdiği için doktor beyaz reçete çıkarıp ücretsiz alabilirsiniz Genelde alerji mamaları zor bulunuyor ve pahalı oluyor Kızım aptalım pregomin syneo kullanıyordu biz raporla alıyorduk 🌸
utkumantar 2AngelMom stok sıkıntısı varmış sanırım çoğu yerlerde yok şuan reçeteli olmasından dolayı değil durum
kbr2805 pinarfiridin hangi eczane olduğunu yazabilir misiniz bi arayıp sorsam varsa belki kargo yaparlar
ikikizveanneleri kbr2805 ücretli vermeyecektim sonuçta ben de ücretli almadım buradan bi arkadaş istedi ona kargolayacağım
kbr2805 ikikizveanneleri ya çok iyi olurdu hani ücretlide deseniz kabulüm bebeğim küçük daha hiç bi yerde bulamıyorum ama söz vermişsiniz kısmet artık teşekkür ederim
vincents Merhaba pepti syneo stok durumu söz konusu ve bebeğim ondan başka herhangi alerjik mamayı içmiyor elinde stok fazlası olan varmıdır