solmazcan hanımlar merhaba , biraz kişisel bi konu olacak ama balkonum açık ev sahibi kapatmak istemiyor fikriniz var mo nasıl kapatabilirim evim güney cephe aşırı sıcak oluyor perde düşündüm ama çok kirleniyor mu kullanışlı mı
alpmomssss solmazcan perde kullanmıştım bir dönem güzel oluyor gayet ama yağmurda falan kirleniyor haliyle . Yıkayıp asıyordum sürekli . Ben de alcam hatta yeniden
CuteBadesMama solmazcan benim balkonumda açık ama bizim binada yasak balkon kapatmak ve ekstra bir şey uygulamak. Sabah güneş doğduktan batışına kadar evde. Kornişe izin veriyorsa perde takabilirsiniz. Birde büyük şemsiyeler oluyor onlardan kullanabilirsiniz. Üstte kalsın 🙏🏻
Kitsu Brandalar var. Ben çingene çadırı diyorum 😂 Ölçüye göre dikip gönderiyorlar. Korniş olmasi yeterli
solmazcan CuteBadesMama çok teşekkür ederim kornişte sorun yokta perde işlev görür mü kullanışlı olur mu bilemedim balkonum çok tozlanıyor 1 kat bide de neden yasak ki
Kitsu solmazcan eski evimde karşı komşumun sapik olduğunu düşünüyordum. Ondan yaptık benim işimi gördü. Tamamen kapatınca balkona rahat rahat çıkıyordum
CuteBadesMama solmazcan bizim aşırı rüzgar alıyor. Birde bina yönetimi binanın dış görünümünü değiştirmek yasak diyor izin vermiyorlar. Çok fazla esinti olmuyorsa perde çok rahat iş görür.
CuteBadesMama MamaUygarVibes file yasak değil sanırım, girişte birinin 4 tane kedisi var onun filesi var ama başka komşularımızda var kedisi köpeği olan biliyorum, onların balkonlarında file yok mesela.