deryaren Kızlar bebeğim 8 aylık 2 gündür boynu isilik mustelanin kremi de işe yaramadı tavsiyeleriniz neler ?
tugrul724_ deryaren bnde çok çekiyorum o isilikten iki doktora gösterdim ikisi de sarı hametan önerdi sabah akşam sürdüm çok şükür kendine geldi. Her isilik olduğunda sürüyorum
deryaren cLearQueen soydum valla penye zıbın kısa şort giydirdim acayip kaşınıyor çocuğum kıpkırmızı etti boynunu 🤷♀️
alpege_ Biodermanin atoderm kremi harikaa hemen etki ediyor mustela hic kullanmadim bizim bebise yaramiyor mustela sampuanida dahil pisik kremi vs hic sevemedim🫣
deryaren alpege_ ya bu biodermanın urunleri de çok övuyolar bi şans vereceğim bunada bebeğim atopik dermatit çünkü ☺️
alpege_ deryaren o zaman tam sana gore basmali 700 mlm olanini aldim ben daha ucuza geliyor bence musteladan daha etkili cok guzel nemlendiriyor kizariklik vs her seyi yok ediyor kendi yuzume de suuruyorum mukemmel
hira0502 deryaren ılık duş aldırın birde boynuna yumuşak bir bez koyun teni tenine temas etmesin. Bebeğimde birkac kez böyle olmuştu
zeynep91 deryaren ince gydirin sıcaklaynca oluyor bendede mustelanın yagı var ama zeytinyagı daha iyi geliyor ondan kullandım gecirmişti