TQYmom2525 45 günlük bebeğime sarılığına göre ek mama veriyorduk, artık anne sütünü istemiyor, sağıp veriyorum yine de içmiyor , ne yapmalıyım
desida Çok bir bilgim yok ama kiminin sütü acı olurmuş bunu bebek mi anlıyor siz tadına bakınca mı anlıyorsunuz bilmiyorum ama hiçtadına baktınız mı
TQYmom2525 desida hayır bakmadlm , ilk günler alıyordu, ek mama verince onun tadlna alıştı , anne sütünü istemedi
TQYmom2525 Busbus34 hayır bakmadlm , ilk günler alıyordu, ek mama verince onun tadlna alıştı , anne sütünü istemedi
TQYmom2525 ccccc hastalanıb zayıflamasından korkuyorum, ek mamayı tamamen kesmek istiyorum , sütüm bol yeter bence
ccccc TQYmom2525 Geceleri uykuluyken emebilir öyle başlayin tam uyku haldeylen sonra mamayi yavas yavas azaltin
eymenku Bebekler bazen onat edebiliyor bende yaşadım biraz kararlı olmak lazım tabi çocuğu ağlatmak istemiyoruz hiç birimiz ama kararlı olmazsanız tamamen almaz önce emzirmeye çalışın ağlayınca çıkarın biraz süt verin tekrar emmek şekilde biraz uğraşın en son almazsa mama verin bı kaç kez böyle tekrarlayınca bebek bı şekilde kabul eder hastanelerde emzirme danışmanları oluyor onlardan yardım alabilirsiniz bebeğin damagina serçe parmağını bastırıp emme refleksini aktif hale getir aranmaya başlayınca memeni ver memeyi doğru tutmasını sağla videolar var bununla ilgili izleyebilirisj bebeğin çenesini memene dayayıp meme ucunu burunun altındaki o çukur yere değdir bebek ağzını açar otomatikman direk memeyi damagina kadar sok