tubic 15 günlük olduk doktor gaz damlası yazmıştı nurse heavy colex 0.5 mlgunde 4 defa şeklinde ama ben bu kadar çok vermek istemiyorum acaba günde bir ya da sabah akşam olarak iki kez versem olur mu etki eder mi damlayı bu şekilde kulkanan var mı
metomom tubic ben probiyotik damla veriyorum 6 damla günde bi kez faydasını görüyorum sizinki biraz fazlaymış
haticekck tubic tubic ben kızımda kullanmıştım hatta doktor yanlış mı söyledi faln diye kullanım kılavuzunu okudum 20 damla yazıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam bi süre bigaia kullanmıştık o 5 damlaydı nurseyide 5 damla olarak verdim bebeğimde çok gazlı değildi akşam sabah 5 damla veriyordum ben kendi bebeğime inisiyatif aldım bu şekilde kullandım
tubic metomom damla olarak saymadım da 0.5 ml e çok az bugün ilk kez verdim 6 damla yapmiyordur sanırım probiyotik ne veriyorsunuz doktor mu yazmıştı
tubic honeyda ben ilk kez verdim içinde ölçü şeyi vardı ama onla vermeye korktum ölçüp süt kasigina doktum oyle verdim
merry776_ 35izmirrr günde 4 kere 15 defa nasil oluyor anlayamadım Toplamda 15damla mi kullanıyorsunuz günlük
smysasu tubic eğer rahatsızlığı çok yoksa vermeyin bence, doktorumuz bize de o damlayı önermişti ben sadece gazı olduğu zamanlar veriyordum
tubic smysasu sadece gazı olduğunda verdiginizde ise yarıyor muydu bazı yorumlarda düzenli üç dört gün kullanınca etki ediyor yazmslar da ben de bugün ilk kez verdim daha çok kucuguz diye ama ona rağmen hala bebeğim kıpkırmızı oluyor ikinirken
ummuhan998 tubic bende colex verdim canım damlası bi işe yaramadı ama 2aylıkken başlamıştım ben doktorum öyle demişti 🤔
ayseguloget ummuhan998 surekli verdinizmi yoksa gazi oldugundi veriyordunuz banada doktorum 43 gunlukken 2.5 ml verebilirsin gunde 4 defa dedi ama ben gazi varken veriyordum siz nasil yapiyordunuz
ummuhan998 tubic biran önce zaman geçer gider inşallah çok zor bi süreç ama gör bak bitecek daha dün gibiydi kafayı yemiştim şimdi 8bucuk aylık oldu 🤲🏻😊
tubic ummuhan998 ay ne güzel atlatmissiniz bu zamanları inşallah diyelim olsun her şeye razıyız bebisler yeter ki iyi olsun 🤗