Adayze Merhabalar süt arttırıcı olarak malt içecekler var e bebekte satılanlardan. Kullanan var mı varsa sütünüzde artış oldu mu 🤔
Sefr Adayze ablam kullanmışdı iyi geldi. Bende 12 gün önce doğum yaptım doktorum önermedi daha çok anneye kilo yapıyor dedi onun yerine çayları önerdi . Rezene gibi.
Ezgibozkurtkocak1 Evet ben kullandım hala da kullanıyorum. Benim sağ göğsüm de ki sütüm resmen Bi an da gitmişti o geri getirdi çok şükür. Hala da içiyorum oğlum 3.5 aylık
Adayze Ezgibozkurtkocak1 her gün içsem olur mu geceleri uyanıp emzireceğim zaman sütüm az geliyor bazen. Bende geceleri içebileceğim bir şey arıyorum
ZehraAlbayrak Ezgibozkurtkocak1 ne siklikla iciyorsunuz hergunmu ? Gunde kac tane? Veya kac gunde bir?
Busraszc Çok ama çok kötü geldi bana tadı, içilecek gibi değil, still tea’nın Humana bitki çayını kullanıyorum onun yerine gayet süt arttırıcı, bide içinde kimyon olanını alırsan da gaz sorunu varsa onasa etki ediyor 👍
Ezgibozkurtkocak1 Adayze evet evet bendr öyle yapıyorum hatta yarısını gündüz yarısını yatarken içiyorum