Umutunannesi_ Kızlar adetim gecikti adet tarihim 7 siydi şimdi ben kaç gün geciktigimi hesaplarken ayın 7sinide sayacak miyim yoksa 8.9 olarak 2 gün mü hesaplayacagim
2cocukluanne_ Umutunannesi_ 7 sini saymanıza gerek yok birde adet gecikmelerinde 3-4 gün gecikme normal 🥰bebek düşünüyorsanız tabiki gecikme olması da umut veriyor
Kayra_68_aksaray Umutunannesi_ korunuyormuydunuz benim 1 ay gecikti dün biraz lekelenme oldu bugün geri gitti offf spıral ile korunuyordum
Umutunannesi_ 2cocukluanne_ aslında evet düşünüyoruz nadirde olsa ara ara 1 2 gün gecikme yasadigim oluyor 1 hafta olmazsam test yaparim artik 😂 bir umutlandim ne bileyim
2cocukluanne_ Umutunannesi_ inşallah gönlünüze göre olur 🥰7-10 gün bekleyin kan testi verin bence içiniz rahat olur
Umutunannesi_ Kayra_68_aksaray yok korunmuyorum pcos var bnde açıkçası oyuzden 2. Bebisi fazla arayi açmadan istiyoruz bakalım hayırlısı
Umutunannesi_ Kayra_68_aksaray hormonal degisimden olabilir stres falanda etkiliyor eğer olsaydi cikardi diye düşünüyorum hayırlısı Allah’tan tabiki