nazeget Kızlar on günlük bebeğim var yüksek sarılık oldu fetoterapi gördü iki gün düştü sarılığı ama hala tam olarak geçmedi en hızlı sarılık nasıl geçer ? Ayrıca anne sütü alıyor sık sık emziriyorum
mamacitaa_ nazeget yenidogan döneminde çok sık rastlanan bir durum endişe etmeyin💖 bebeği hep emzir insallah geçecektir 🤗
2cocukluanne_ nazeget sık sık emzirme varsa kilo alımı iyiyse dert etme geçiyor 🥰bebeğine odaklan düşünme olumsuz şeyleri
1gebeshanim nazeget 43 günlük bebeğim halen sarılık. Kiloda alıyor şükür. Telefona alarm kurdum 1 buçuk saate bir ve uyanıksa durup durup emziriyorum. Anne sütü sarılığı diye bişiy varmış. Hergün gıcık oluyorum geçmediği için inşallah geçer artık bebişlerin sarılığı
asyakusummm nazeget 34 gün sürmüştü bizimki. Emiyorsa sıkıntı yapma. Uyanmadığında ıslak pamukla sil uyanıyorlar genelde buna.
dilekma 56 günlük bebeğim var ve hala sarılığımız var sakın endişe etmeyin doktorumuz 2,5 aya kadar sürebilir demişti emzirin sık sık
1gebeshanim dilekma Benimkide 43 gün oldu geçmedi. Siz ne sıklıkla emziriyosunuz. Bizimki bazen uyanmıyor bile bazı günlerde uyumuyor 😂
mamylatte nazeget bende yaşadım 45 günlük ve hala sarılığı var korkmayın sık sık besleyin artmıyor zamanla azalıyor uzun sürse de bişe olmaz dedi bize doktor siz besleyin çiş yaptıkça gidecek dedi
hamcokelek33 nazeget biz de 7 günlüğüz🥹 bugün yine kontrolümüz vardı artmış ya. Çok korkuyorum daha fazla artacak diye halbuki fototerapi de aldık 3 günlükken
dilekma @“1gebeshanim”#valla 2 saatte bir gündüzleri emziriyorum çünkü kendisi de istiyor geceleri ne zaman uyanırsa 3 4 saatte bir