1prensesannesi Kızlar sağ göğsümün içi sızlıyor böyle uçlara doğru çok acı veriyor. Niye anlamadım bugünden beri böyle. Koparıp atasım var o derece sızı😫 neden olabilir başına gelen var mi napsam geçer yardım lütfen
Mevsen 1prensesannesi Aynınproblemi dün yasadım hala hafiften var sanırım yanlış yerleştirmeyle alakalı doğru emzirme tekniklerine bakmamız lazım 🤒
sevcan 1prensesannesi duşta masaj yapın süt birikmiştir sıcak suyla aşağa doğru masaj canınız bsy ıstedyse azcık yiyeblırsnz gaz yapmasn dıe bebeğe:)
CaglaGenc Acı gibi mi canım? Benim de birkaç gündür öyle 4 aylık kızım dişler diş etlerine yerleşiyor diye kaşıntı yaparmış o yüzden de bastırarak emiyor göğüs ucum da çok hassaslaştı. Doğum yaptığım ilk zamanlara döndüm sanki utanmasan ağlayacağım o derece kötü bir acı 😞
1prensesannesi CaglaGenc evet zaten göğsüm yara distanda o ayrı acıyor ama bu bildiğin göğüs içi acı sızı yukardan göğüs ucuna doğru iniyor sızı canım yanıyor 🙁
1prensesannesi sevcan saol canım deneyeyim onu 2 3 gün önce kola içtiler yanımda bende çok severim icmedim ondan mi 🤔😕
sevcan 1prensesannesi evet benmde cıkolata cekmıstı ole, ama gaz yapıo dıe yıyememstm sonra bı parça yedım cok az tadına bak bıde dusta masaj
GzdeVural Süt pompasıyla sağ içi temizlensin eğer biriktiyse bu şekilde rahatlar bir de canın çektiği şeyi ye veya iç inşallah geçer🙏🏻
1prensesannesi GzdeVural saol canım emziriyorum sürekli zaten göğsüm şiş değil yani suan azaldı biraz çok kötüydü