zeynepyusufaslan zenginoldum kiraz çekirdekli gaz giderici kemer olması lazım. ütüyle biraz ısırıp gazı çok olduğunda karnına sarabilirsiniz
gizememre zenginoldum gazlı bebekler in canım kiraz çekirdeği var için de azıcık ısıtıp kullanabilirsin gaz probleminiz varsa
zenginoldum Minigim38 valla anlamadim ki. Bana bebek kiyafetleri geldi poşetin icinden cikti. Gonderen kisiyi de bilmiyorum kimligi gizli tutulsun istemiş sagolsun bi hayirsever. Cevremdekiler de bilemedi. Son care buraya sormak istedim
zenginoldum gizememre merhaba . Yok elimle sertce bastirdim baktim sadece sunger var icinde. Cekirdeki yok . Kesin gaz kemeri mi
zenginoldum imaddesi valla anlamadim sakiz cikti. Neyse , belini koruyunca ne oluyormus ki sence fikrin nedir anlamadim bu kemerden
imaddesi zenginoldum bebekler 4 aydan önce oturtulmuyor ya eğe kemiği batmasın diye. Bebeğin belini korumak için üretilmiş. Eskilerde kuşak sararmış mesela. Ben kullanmadım. Ama bilseydim kullanırdım hoşuma gitti görünce.
zenginoldum imaddesi bende gaz kemeri sandim sevinmistim. Yakin olsaydin sana verirdim. Hic bi işime yaramaz cunku.
imaddesi zenginoldum benim de yaramaz çünkü bebeğim 11 aylık oldu 🤭😂 yine de düşüncen için teşekkür ederim 🫶🏼